Og gå seks. Lewis Hamilton vinder titlen som kørere i Formel 1

Anonim

Ottendepladsen var nok, men Lewis Hamilton efterlod ikke nogen ære for andres hænder, og han formåede endda at få en andenplads, hvilket bekræftede, hvad vi alle forventede ved indgangen til det amerikanske Grand Prix: det ville være i Texas, at briten ville fejre din karrieres sjette verdensmesterskab i Formel 1.

Allerede garanteret en plads blandt de største navne i sportens historie, med titlen erobret i Austin, overhalede Lewis Hamilton den legendariske Juan Manuel Fangio (som "kun" har fem Formel 1 verdensmestertitler og holder "jagten" til Michael Schumacher ( som i alt udgør syv mesterskaber).

Men det var ikke kun Hamilton, der "skrev historie" ved at få denne titel. For med erobringen af den britiske kører blev Mercedes det første hold i disciplinen til at opnå i alt 12 titler på seks år (glem ikke, at Mercedes allerede var blevet kronet som verdensmester af hold).

Lewis Hamilton
Med andenpladsen i Austin blev Lewis Hamilton kronet som Formel 1-verdensmester for sjette gang.

Hamilton titel og Mercedes en-to

I et løb, som mange forudsagde ville blive til en anerkendelsestest for Hamilton, var det Bottas (der startede fra pole position), der vandt og passerede briten, da han førte med kun seks omgange tilbage.

Abonner på vores nyhedsbrev

Lewis Hamilton og Valtteri Bottas
Med Hamiltons titel og Bottas' sejr manglede Mercedes ikke grunde til at fejre i det amerikanske GP.

Lidt efter de to Mercedes var Max Verstappen, "den bedste af resten", og hvis forsøg på at nå andenpladsen viste sig at være frugtesløst.

Endelig viste Ferrari endnu en gang, at den står over for en sæson med op- og nedture, hvor Leclerc ikke kan komme længere end fjerdepladsen (og væk fra Verstappen), og Vettel er tvunget til at trække sig på ninde omgang takket være et affjedringsbrud.

Læs mere