Tiago Monteiro vender tilbage til WTCR omkring et år senere

Anonim

Om et år senere efter den alvorlige ulykke i en Honda-testsession i Barcelona, vil Tiago Monteiro konkurrere igen. Den portugisiske pilot stiller op i næstsidste runde af det omstridte WTCR i Suzuka den 27. og 28. oktober.

Den tidligere F1-kører vil køre med Honda Civic Type R TCR fra Boutsen Ginion Racing-teamet, der er blevet brugt af rytterne Benjamin Lessennes og Ma Qinghua. Deltagelse i Suzuka-løbet er en del af det genopretningsprogram, som Tiago Monteiro har lavet efter ulykken i september 2017.

På trods af, at den portugisiske kører, ifølge hans læger, skal til at køre i Japan, vil den ikke køre på den omstridte tur i Macau. Honda-rytteren vil dog være til stede som ambassadør for det japanske mærke.

Tiago Monteiro 2018

Returner fuldt ud først i 2019

Piloten, som endda vandt adskillige WTCC-løb i 2017, sagde, at alt, hvad han gik igennem i løbet af det sidste år, gav ham motivation: "Efter at have været i de løb, hvor han skulle have kørt hele året og ikke gjorde det, rev det mig i stykker. op, men det gav mig også endnu mere styrke og motivation”.

Efter at have været væk fra konkurrence i hele 2018-sæsonen, er Porto-køreren dog forsigtig med sin tilbagevenden, efter at have udtalt, at "denne vil være en forsigtig tilbagevenden og uden sportslige mål. Frem for alt vil jeg have det sjovt og føle mig godt tilpas med mit tempo. så jeg kan vende tilbage i 2019 fuld tid.". Interessant nok er banen, hvor Tiago Monteiro vender tilbage til konkurrencen, den samme, hvor han fik sin debut for Honda i 2012.

Læs mere