Liberty Walk tog Suzuki Jimny og forvandlede den til en G-klasse mini

Anonim

Hvis din drøm er at eje en Mercedes-Benz G-klasse, men din pengepung insisterer på slankekure, så er dette måske løsningen. Det japanske tuningfirma Liberty Walk er ved at forberede et æstetisk sæt til Suzuki Jimmy der forvandler den lille jeep til en miniaturiseret version af den tyske model, og slutresultatet ser ud til at virke.

På de frigivne billeder dukker den lille Jimny op ved foden af en Mercedes-Benz G-klasse (også modificeret med et Liberty Walk-sæt), og lighederne er berygtede. Set bagfra har begge et matchende reservedæksel, lignende forlygter og en (meget subtil) spoiler.

Når vi kiggede på de to modeller ændret af Liberty Walk forfra, bemærkede vi, at det japanske firma installerede et nyt gitter på Jimny med en større åbning (som i G-klassen) og en kofanger med firkantede luftindtag. Liberty Walk besluttede også at installere en kaleche med luftindtag på begge modeller og en diskret stang med lys på toppen af forruden.

Suzuki Jimny og Mercedes-Benz G-Klasse Liberty Wall
Set bagfra viser lighederne sig i forlygterne, reservedækslet og endda i den lille spoiler.

At transformere Suzuki Jimny er mode

Den endelige produktionsversion af sættet vil blive afsløret i morgen på Tokyo Auto Salon. Fra det øjeblik vil ejere af den lille Jimny være i stand til at købe det sæt, der giver dem mulighed for at forvandle Suzuki Jimny til en miniaturiseret, tre-dørs version af Mercedes-Benz G-Klasse.

Abonner på vores Youtube-kanal

Suzuki Jimny og Mercedes-Benz G-Klasse Liberty Wall
Set i profil ligner den lille Jimny, der er forvandlet af Liberty Walk, en miniaturiseret tre-dørs version af G-Klassen.

Hvis du husker det, er det ikke første gang, at et firma har besluttet at omdanne Suzuki Jimny til en G-klasse kopi, da Jimny Little G allerede var blevet skabt før denne (og for Land Rover Defender fans er der også Jimny Lille D). Sandheden er, at det viser sig, at tuningfirmaer kan lide at forvandle Jimny til andre modeller, så kommer vi stadig til at se en Suzuki Jimny forvandlet til en Toyota Land Cruiser?

Læs mere