GMC Hummer EV. For at køre den i Europa skal du have et lastbilkørekort

    Anonim

    DET GMC Hummer EV , en model, der markerer Hummers tilbagevenden - ikke som et mærke, men som en model integreret i GMC - kommer tættere og tættere på nordamerikanske forhandlere (efterår 2021), og som det øjeblik nærmer sig, får vi at vide nye detaljer om modellen.

    Den sidste er relateret til dens masse, da publikationen GM-Trucks.com netop har udgivet, at den særlige lancering Edition 1 version af Hummer, med alle tilgængelige muligheder, er imponerende 4103 kg (9046 lb) - ja, de læs godt!

    I USA er dette måske ikke et problem, men i Europa er det ikke tilfældet. Den genfødte Hummer vil for alt i verden blive betragtet som et tungt køretøj, da dets egenvægt overstiger de 3500 kg bruttovægt, der adskiller det lette fra det tunge.

    GMC Hummer EV

    Hvis disse oplysninger bekræftes, vil det være nødvendigt at have et tungt eller kategori C kørekort for at køre denne elektriske leviathan i Europa.

    Det er rigtigt, at chancerne for, at dette elektriske "monster" når Portugal eller det europæiske kontinent er ringe, men denne lille detalje kan bidrage endnu mere til, at den elektriske Hummer er "begrænset" til det amerikanske kontinent.

    GMC Hummer EV
    1000 hk effekt

    Hummer EV, defineret af sine ledere som et "off-road-dyr", præsenterer sig selv i denne specielle Edition 1-version med firehjulstræk og tre elektriske motorer, der garanterer 1000 hk effekt og 15.592 Nm maksimalt drejningsmoment (ved hjul).

    Takket være disse tal vil den være i stand til at accelerere fra 0 til 96 km/t på kun 3,0 sek. Hvad angår autonomi, vil det være over 560 km.

    Læs mere