John Cooper Works GP Concept, den mest ekstreme Mini nogensinde?

Anonim

Inspireret af triumferne opnået i Monte Carlo Rally i 60'erne, "tabte Mini forstanden" i skabelsen af dette utrolige John Cooper Works GP-koncept. Kun klassificeret som et designstudie, blev der desværre ikke præsenteret nogen specifikation, men både det ydre og det indre giver os allerede masser at absorbere.

Mini John Cooper Works GP Concept

Det kunne ikke være længere fra Mini Electric Concept, som også vil være på Frankfurt Motor Show. Fælles er det samme fokus på aerodynamisk forfining kan ses i begge forslag, på trods af de totalt forskellige mål. Den ene vil gå gennem luften med så lidt modstand som muligt, den anden, denne John Cooper Works GP Concept, vil holde sig til asfalten. Og som du kan se, på en virkelig dramatisk måde.

Mini John Cooper Works GP Concept

Riggen er storslået, takket være for det meste tilføjede kulfiberelementer: generøst størrelse frontspoiler, unikt udstrakte hjulkasser, sideskørter og en bagvinge i XL-størrelse.

Interiøret var heller ikke uberørt, mere som en konkurrencebils, med andre ord frataget praktisk talt alle tegn på civilisation. En styrtbøjle, konkurrencesæder med fempunktssele, padler bag rattet og et digitalt instrumentpanel er til stede.

Mini John Cooper Works GP Concept

Valget af farver antyder også Mini John Cooper Works GP Concepts intentioner, en blanding af sort og grå kontrasterende med røde elementer. Hvis du er nysgerrig efter nummeret 0059, der er synligt på forskærmene og sæderne, er det en klar reference til den originale Minis lanceringsår: 1959.

Mærket er også dramatisk synligt ved bagklappen, der optager et betydeligt område, og foran placeret ved det nederste luftindtag. Og endelig, ligesom Electric Concept, den grafiske repræsentation af Union Jack – det britiske flag – på baglygterne.

Forventning til den næste Mini GP?

Mini John Cooper Works GP Concept ser også ud til at forudse den næste Mini GP – den mest ekstreme gengivelse af vejen Mini. Altid produceret i begrænset omfang i 2000 enheder, har der allerede været to generationer af Mini GP, lanceret i 2006 og 2012, svarende til de to foregående generationer R50 og R56.

Vil den fremtidige Mini GP formår at være lige så ekstrem som dette koncept? Vi må vente og se.

Mini John Cooper Works GP Concept

Læs mere