Ny Bentley Continental Supersports: Mere kraftfuld, hurtigere, mere ekstrem

Anonim

Det britiske mærke stoppede ikke ved halve mål og udviklede, hvad det hævder at være den hurtigste fire-sæders luksusmodel på planeten. Lær den nye Bentley Continental Supersports at kende i detaljer.

Lovet er forfalden. Bentley har netop løftet sløret for sin nye produktionsmodel, og som vi havde spekuleret på, er den i topklasse Bentley Continental Supersports.

På ydersiden har sportsvognen nye kofangere (for/bag) med kulfiberkomponenter, nye luftindtag, sideskørter, keramiske bremser skjult bag det nye sæt 21-tommer hjul og endelig finish i sort over hele karrosseriet . Også tilgængelig som ekstraudstyr er kulfiber-bagvingen og den forreste splitter.

Indvendigt er Bentley Continental Supersports udstyret med Alcantara-lædersæder og dørpaneler, begge med et "diamant"-mønster, i en blanding af luksus og eksklusivitet.

Ny Bentley Continental Supersports: Mere kraftfuld, hurtigere, mere ekstrem 13385_1
Ny Bentley Continental Supersports: Mere kraftfuld, hurtigere, mere ekstrem 13385_2

Når Bentley Continental Supersports placeres på vægten, vejer den 2.280 kg, hvilket gør den til den letteste model i serien.

IKKE MÅ GLIPPES: Kend indmaden af Bentley Bentayga

Og hvis det britiske mærke i æstetisk henseende lovede, at dette ville være den mest radikale Bentley nogensinde, er Continental Supersports også mekanisk den mest kraftfulde. Til den velkendte 6,0-liters W12-motor, kombineret med en otte-trins automatgearkasse, tilføjede mærkets ingeniører et par højtydende turboer og valgte et nyt kølesystem, foruden andre mindre rettelser. Resultat: i alt 710 hk effekt og 1017 Nm drejningsmoment.

Ny Bentley Continental Supersports: Mere kraftfuld, hurtigere, mere ekstrem 13385_3

Takket være dette – og også det nye traktionskontrolsystem, kombineret med momentvektorsystemet afledt af GT3-R – er Bentley stolte af at kunne annoncere funktioner, der også er uden fortilfælde i mærkets historie. Accelerationer fra 0 til 100 km/t opnås på kun 3,5 sekunder (3,9 sekunder i den fremtidige cabriolet-version), mens topfarten når 336 km/t.

Den nye Bentley Continental Supersports forventes at være til stede på biludstillingen i Genève i marts. Lanceringsdatoen er planlagt til slutningen af året, hvor den nye generation af Continental også kan blive præsenteret.

Ny Bentley Continental Supersports: Mere kraftfuld, hurtigere, mere ekstrem 13385_4

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere