Lagonda Vision Concept. Dette er Aston Martins vision om luksus... for 2021

Anonim

Undersøgelse, der skulle give anledning til den første model af, hvad Aston Martin beskriver som "det første luksusmærke i verden, udelukkende drevet af nul-emissionsmotorer", Lagonda Vision Concept annoncerer det nye designsprog, som kan beundres i en ny produktionsmodel, der bliver født på produktionslinjen i Gaydon allerede i 2021.

Den britiske designdirektør Marek Reichmann og hans team arbejdede sammen med designeren David Linley om at bygge et interiør i lounge-stil med autentiske lænestole, hvor designeren understregede, at konceptet blev designet indefra og ud, også på grund af den frihed, som det faktum giver. at det er et elektrisk køretøj.

(...) batterierne er anbragt under bilens gulv, (med) alt over den linje er resultatet af kreativiteten hos det team, der har designet interiøret

Lagonda Vision Concept

Hængslede døre for nem adgang til loungen

Blandt de besynderlige og markante detaljer i dette koncept er faktisk de hængslede døre, der åbner både udad og opad og tager en del af taget med sig, som en måde at lette både adgang og udgang fra kabinen. Lænestolene fremstår derimod monteret på sidearme, for ikke at forstyrre det indvendige rum.

Hvad angår rattet, en løsning som prototypen ikke undværer, det kan flyttes, enten til venstre eller højre for instrumentbrættet, eller endda trækkes helt tilbage, hvorved bilen går i autonom køretilstand.

Om fremdriftssystemet, som man ikke ved meget om, afslører Aston Martin kun, at Lagonda Vision Concept bruger solid-state batterier med en autonomi på 644 km mellem forsendelser.

Aston Lagonda Vision

Lagonda Vision

Lagonda "vil udfordre den nuværende måde at tænke på"

På trods af dette teknologiske fremskridt uden reel anvendelse, undlader Aston Martin ikke at garantere, at Lagonda Vision Concept vil give anledning til en rigtig bil, der er i stand til at udfordre den traditionelle måde, tingene gøres på i dag.

"Vi tror på, at luksusbilkunder godt kan lide at fastholde en vis traditionalisme i deres tilgang, ikke mindst fordi det er sådan, de er blevet tilbudt produkterne", kommenterer Aston Martin CEO Andy Palmer. For dem, der "Lagonda eksisterer for at udfordre denne måde at tænke på og bevise, at det moderne og det luksuriøse ikke er gensidigt udelukkende koncepter".

Læs mere