'Supercars', den nye udstilling på Museu do Caramulo åbner dørene denne weekend

Anonim

Disse dage er travle tider på Museu do Caramulo. Ud over at forberede sig på at være vært for endnu en udgave af Caramulo Motorfestival, er det portugisiske hovedmuseum dedikeret til bilverdenen ved at åbne sin største midlertidige udstilling i 2019.

Med titlen 'Supercars' har denne udstilling været under forberedelse i over et år og er, som navnet antyder, dedikeret til at fremvise nogle af de mest kraftfulde og eksklusive kreationer i bilverdenen.

Planlagt at åbne denne weekend, 'Supercars'-udstillingen vil være til stede på Museu do Caramulo indtil den 1. oktober. Om dette sagde museets direktør: "Dette var den sværeste udstilling, vi har sat op til dato på grund af vanskeligheden ved at samle så sjældne og værdifulde biler".

'Supercars', den nye udstilling på Museu do Caramulo åbner dørene denne weekend 13956_1
Lamborghini P400 SV Miura, der er regnet som den første superbil, vil også optræde på udstillingen.

Hovedpersonerne i "Supercars"-udstillingen

Trods vanskelighederne samlede Museu do Caramulo en autentisk cast af luksus i udstillingen 'Supercars'. Således vil fra Sant'Agata Bolognese være til stede superbilernes "fader", Lamborghini P400 SV Miura, og endda Aventador SV.

Abonner på vores nyhedsbrev

Repræsentanterne for Maranello, der er til stede på 'Supercars'-udstillingen, består derimod af Ferrari F40 og LaFerrari, som der kun findes ét eksemplar af i Portugal. Hvad angår Bugatti, er det op til EB110 at hædre Molsheim-mærket.

Ford GT
Udråbt af mange som "folkets superbil", har Ford GT bekræftet sin tilstedeværelse på Museu do Caramulo-udstillingen.

Disse får selskab af Ford GT, McLaren 675 LT MSO, Porsche 911 GT2 RS og også Mercedes-Benz SLR og Mercedes-AMG GT R.

Læs mere