Toyota Mirai 2020. Den første brintbil i Portugal

Anonim

Historien gentager sig. I 2000 var Toyota det første mærke, der introducerede et elektrificeret køretøj på det portugisiske marked - Toyota Prius - og to årtier senere har det gentaget bedriften: det vil være det første mærke, der markedsfører en brændselscellemodel - kendt som brændselscelle. En teknologi, der i dette tilfælde bruger brint som brændstof.

Den model, der vil indvie kapitlet om «brintsamfundet» i Portugal, bliver den nye Toyota Mirai 2020 . Det er 2. generation af Toyotas første brintdrevne produktionsmodel, som blev afsløret sidste år på Tokyo Motor Show.

Bekræft i denne video de første oplysninger om den nye Toyota Mirai:

Med hensyn til kraften i elmotoren i den nye Toyota Mirai, har det japanske mærke endnu ikke afsløret nogen værdi. Med hensyn til tekniske specifikationer er oplysningerne faktisk stadig meget sparsomme. Vi ved, at brændselscelleeffektiviteten i denne generation er steget med 30 %, og at baghjulene nu får trækkraft.

Abonner på vores nyhedsbrev

Toyota Mirai i Portugal

I modsætning til den første generation vil den nye Toyota Mirai blive markedsført i Portugal. I en tale til Razão Automóvel bekræftede embedsmænd fra Salvador Caetano - en historisk Toyota-importør i Portugal - ankomsten af Toyota Mirai til vores land i år.

I denne første fase vil Portugal have to brinttankstationer: en i byen Vila Nova de Gaia og en anden i Lissabon.

Desuden er det vigtigt at huske, at i kapitlet om brintmobilitet er Salvador Caetano til stede på flere fronter. Ikke kun gennem Toyota Mirai, men også gennem Caetano Bus, som er ved at udvikle en brintdrevet bus.

Toyota Mirai

Hvis vi ønsker at udvide Salvador Caetanos indsats yderligere, kan vi nævne andre mærker, der er under opsyn af denne virksomhed i Portugal: Honda og Hyundai, som også markedsfører brintdrevne biler i andre lande, og som måske snart også gør det i Portugal . En af dem har vi endda testet, Hyundai Nexo - en test du kan gennemgå i denne artikel.

Læs mere