Kold start. Land Rover gør livet sort for Defender. Kan den klare det?

Anonim

Vi har i nogen tid vidst, at den nye Land Rover Defender havde været hovedpersonen i den seneste film i 007-sagaen, "No time to die", men i den seneste meddelelse om den britiske jeep kan vi bekræfte "beatet" det tog til hele optagelserne.

Fra spring til voldsomme passager over vandløb og stenede stier, så den nye Defender sin modstandsdygtighed sat på prøve under optagelserne, hvilket bekræfter, at det britiske mærkes DNA forbliver intakt i denne nye fortolkning af den ikoniske model.

Optagelserne, du kan se i videoen, er fra en af de (mange) jagtscener i filmen, og ifølge stuntkoordinator Lee Morrison tillod Land Rover Defender produktionsholdet at overvinde "alle mulige grænser".

Abonner på vores nyhedsbrev

Nick Collins, Land Rover Product Line Director, tilføjede: "Vi har udviklet en ny standard for test eksklusivt til Defender (...) Den fysiske udholdenhed og kraft blev målt gennem forskellige test (...) for at bekræfte, at vi kunne tilbyde det nødvendige og påkrævede af stuntholdet uden behov for at ændre karrosseriet”.

Land Rover Defender

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 8.30. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere