Volkswagen Passat Variant GTE: effektivitet og dynamik

Anonim

Volkswagen Passat Variant GTE er Volkswagens forpligtelse til alsidig brug, som kombinerer kvaliteterne fra en velkendt model med en hybridmotor, så du kan skifte mellem lange ture og bykørsel uden CO2-udledning. Det skyldes kombinationen af en 1,4 TSI-motor på 156 hk med en elmotor på 85 kW, hvilket svarer til 116 hk, for en effektiv slutvirkningsgrad på 218 hk effekt og 400 Nm drejningsmoment. Denne kraft kanaliseres til forhjulene via en sekstrins DSG dobbeltkoblingsgearkasse.

Det elektriske system drives af et 9,9 kWh lithiumbatteri og inkluderer som plug-in en genopladningsproces ved tilslutning til det traditionelle elektriske netværk. For en fuld opladning har Volkswagen Passat Variant GTE brug for 4h15m på en 2,3kW stikkontakt eller 2h30m, hvis den har en effekt på 3,6kW. Ligesom sin bror Golf GTE, som den deler hele hybridsystemet med, er ladestikket placeret på nettet.

Volkswagen Passat Variant GTE starter altid sin march i elektrisk tilstand, hvor den har en rækkevidde på 50 km og en maksimal hastighed på 130 km/t. Føreren kan vælge mellem fire køretilstande til at styre energien fra hovedbatteriet, nemlig E-mode, Hybrid, Battery Charge og GTE. Ud over opladning med stik og batteriopladningstilstand genoplades batteriet, hver gang føreren bremser eller aktiverer bremserne, takket være e-BKW-systemet, som omdanner kinetisk energi til elektrisk energi.

På instrumentpanelet kan føreren til enhver tid observere energistrømmen mellem batteri, hjul, elmotor og termisk drivmiddel, hvilket hjælper med at køre mere effektivt.

CA 2017 Volkswagen Passat GTE (8)

Takket være sit hybridsystem kombinerer Passat Variant GTE sporty præstationer med stor effektivitet. Ved at udnytte plug-in's potentiale bedst muligt opnår den et gennemsnitligt forbrug på 1,7 l/100 km med CO2-udledning på 39 g/km, og kan tilbyde en total autonomi i størrelsesordenen 1.050 km. Den kan dog give en acceleration fra 0 til 100 km/t på 7,6 sekunder og en tophastighed på 225 km/t.

Som medlem af GT-familien har Volkswagen Passat Variant GTE et chassis udstyret med en mere sportslig affjedring, som gør det muligt at udvise mere dynamisk håndtering på vejen.

Volkswagen Passat Variant GTE bevarer sin lastalsidighed med et bagagerum på 483 liter og 1/3-2/3 foldbare bagsæder takket være batteriopbevaringen under bagsæderne. Standardudstyret til denne model omfatter udstyr som LED-forlygter, Discover Pro navigationssystem og Front Assist og City Emergency Braking kørestøttesystemer.

Siden 2015 har Razão Automóvel været en del af dommerpanelet til prisen for Essilor Car of the Year/Crystal Wheel Trophy.

Vejledende pris for Passat Variant GTE er 49.850 €, som Volkswagen tilbyder otte års eller 160.000 km batterigaranti.

Udover Essilor Car of the Year/Crystal Wheel Trophy, stiller Volkswagen Passat Variant GTE også op i Årets Økologiske Klasse, hvor den skal møde Hyundai Ioniq Hybrid Tech og Mitsubishi Outlander PHEV.

Volkswagen Passat Variant GTE: effektivitet og dynamik 14011_2
Volkswagen Passat Variant GTE-specifikationer

Motor: Fire cylindre, 1395 cm3

Strøm: 156 hk/5000 o/min

Elektrisk motor: Permanent Magnet Synkron

Strøm: 85 kW (116 hk)

Maksimal hastighed: 225 km/t

Gennemsnitligt forbrug: 1,7 l/100 km

CO2-udledning: 39 g/km

Pris: 49.850 euro

Tekst: Essilor Car of the Year/Crystal Wheel Trophy

Læs mere