Kold start. 500.000 euro nøgle kunne kun være til en speciel maskine

Anonim

Awain skaber brugerdefinerede nøgler, eller rettere autentiske smykker, til de rullende maskiner, der er øverst i bilhierarkiet. DET fantom det er deres dronning, produceret i et enkelt eksemplar, der koster den beskedne sum af 500.000 euro — der er mange nuller, det er bedre at skrive det ud... fem hundrede tusinde euro!

Hvorfor er det så dyrt? Nå, det er faktisk et smykke: 175 g solidt 18-karat guld, diamanter på i alt 34,5 karat og forskellige ædelstene, så bestemmer det. Awain har mere tilgængelige forslag, såsom Serenity og Quantum, autentiske "tilbud", der koster henholdsvis 80.000 euro og 49.000 euro.

Men Phantom der er kun én... og nu ved vi hvilken bil, eller rettere hyperbil, der giver adgang. Det er også den eksklusive Bugatti Chiron, og denne er også speciel: Det er den første Chiron af alle, nr. 1 af 500 til at producere i alt, den samme som var på Geneve Motor Show 2016 til sin første offentlige optræden .

Abonner på vores nyhedsbrev

Det er, hvad vi kan se i denne video af den velkendte Shmee150, der besøger Car Vault, i Dubai — og benyt lejligheden til at se hele videoen, da den er fuld af fantastiske maskiner.

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 8.30. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere