Små sportsvogne i store i Tokyo Auto Salon

Anonim

DET Tokyo Autosalon den åbner først dørene den 11. januar, men nogle af de biler, der vil optræde ved den japanske begivenhed, er allerede ved at blive kendt. Og ud fra det, der allerede er blevet gjort kendt, ser det ud til, at det største højdepunkt går til biler... mindre.

Ellers lad os se. Tokyo Auto Salon skal efter planen præsentere coupé-versionen af Daihatsu Copen , prototypen Honda Modulo Neo Classic Racer baseret på Honda S660 og Mazda Roadster Drop-Head Coupe (en MX-5 med hårdt kulstoftag).

Daihatsu Copen Coupe

Daihatsu Copen har ikke været solgt til os i nogen tid, men på det japanske marked har den lille sportsvogn fortsat succes. Nu, efter mange års venten, får fans af den lille japanske cabriolet endelig en coupé-version.

Tilbage i 2016, også på Tokyo Auto Salon, havde Daihatsu afsløret et koncept baseret på Copen Cerro (retro-stilet version af den nuværende generation af modellen). Selvom prototypen på det tidspunkt blev meget godt modtaget af offentligheden, har det japanske mærke først nu besluttet at gå i produktion (begrænset til 200 enheder).

Daihatsu Copen Coupe

Daihatsu planlægger at begynde at producere og levere det første af de 200 eksemplarer i april. På trods af de æstetiske ændringer, fortsætter Copen Coupe med at bruge samme motor som cabriolet-versionen, en lille 0,66 l trecylindret turbomotor, der yder 64 hk (hvilket gør det muligt at klassificere den som en Kei Car i Japan).

Abonner på vores Youtube-kanal

Daihatsu Copen Coupe

Udstyrsmæssigt vil Copen Coupe have et Momo-rat, et selvlåsende differentiale og aluminium BBS-hjul. Den lille Daihatsu vil også som ekstraudstyr kunne tælle med sportslydpotte og HKS affjedring.

Daihatsu Copen Coupe
Alle Daihatsu Copen Coupe vil have en nummereret plakette.

Daihatsu vil sælge den lille coupé for 2,484 millioner yen (ca. 19.500 euro) i versionen med CVT-boks og for 2.505 millioner yen (ca. 19.666 euro) for den manuelle version.

Honda Modulo Neo Classic Racer

Baseret på Honda S660 Neo Classic er Honda Modulo Neo Classic Racer prototypen på en konkurrenceversion af den lille baghjulstrukne, mellemmotor Honda.

Udover æstetisk tilbehør (såsom forlygtebeskyttelse) er der ingen kendte ændringer på det mekaniske niveau. Så det må forventes, at Modulo Neo Classic Racer fortsat vil bruge 0,6 l-motoren med 64 hk og 104 Nm forbundet med en sekstrins manuel gearkasse.

Honda Modulo Neo Classic Racer

Indtil videre har det japanske mærke endnu ikke bekræftet, om det vil producere Modulo Neo Classic Racer. Men selvom det gør det, er det meget usandsynligt, at det vil blive solgt i Europa - desværre, som med S660...

Mazda Roadster Drop-Head Coupe

Som vi fortalte dig i begyndelsen af teksten, er Mazda Roadster Drop-Head Coupe en prototype MX-5 med en kulfiber hardtop. For nu bekræfter Mazda ikke, om det vil beslutte at tilbyde dette tilbehør (glem ikke, at MX-5 RF allerede er tilgængelig).

Mazda Roadster Drop-Head Coupe

Udover kulfiberhardtopen byder Mazda Roadster Drop-Head Coupe-konceptet også på 16-tommer RAYS-hjul, skørter foran og bagpå, et differentiale med begrænset skridning og et forbedret luftfilter. Indeni finder vi Recaro-sæder, aluminiumspedaler og specielle finish på instrumentbrættet.

Læs mere