Smart EQ. De første produktionsmodeller af EQ-familien i Genève

Anonim

At Smart vil være et 100 % elektrisk mærke, der starter i 2020, vidste vi allerede. Nu modtager mærkets Smart Electric Drive-modeller den nye betegnelse fra EQ-familien, som er de første seriemodeller af denne nye generation af EQ-modeller.

Det fremtidige elektriske mærke udnyttede Geneve Motor Show, ikke kun for at annoncere den nye betegnelse af sine modeller, men også for at præsentere to nyheder. Den første er det faktum, at denne nye generation af EQ-modeller allerede som ekstraudstyr kan have hurtige opladninger på 22kW, som er afgørende for i dag. Denne indbyggede oplader giver dig mulighed for at udføre en trefaset opladning i offentlige hurtigladestationer eller i en wallbox. Højspændingsbatterier oplades fra 10 til 80 % på mindre end 40 minutter. Denne mulighed vil være tilgængelig fra maj med en pris på 870 euro.

Smarts elektriske versioner er de første serieproduktionsmodeller af EQ-mærket af produkter og teknologier. Mærket præsenterede således også en specialudgave af Smart EQ fortwo/forfour nightsky-udgaven på Geneve Motor Show. Det er den første serieproduktionsmodel med EQ-modellernes karakteristiske blå lak. I første omgang special edition nightsky edition den vil være tilgængelig til fortwo og fortwo cabrio-varianter, der ankommer til forhandlerne i foråret, mens forfour-versionen kommer senere.

Smart EQ fortwo edition nightsky og Smart EQ fortwo Cabrio edition nightsky

Hovedtrækkene er den sorte lak, de blå lister, der er karakteristiske for EQ-teknologien, og produktionsmærket.

I Smart EQ fortwo nightsky-udgaven er karrosseriet, tridion-sikkerhedscellen og kølergrillen sorte, hvor cabrio-versionen desuden har en sort blød top. Specialmodellen er som standard udstyret med BRABUS Exterior Style Pack, som inkluderer frontspoiler og sideskørter i højglans sort og kontrastelementer i pacific blue.

Bakspejlsdækslerne er i Stillehavsblå, som komplementerer de 16" sorte BRABUS Monoblock VIII alufælge, og spejltrekanten har "nightsky"-logoet. Indvendigt talrige detaljer også i samme farver.

Standardudstyrssættet til specialmodellen omfatter også Comfort Pack (højdejustering af førersædet, elektrisk justerbare bakspejle og højdejusterbar ratstamme), Storage Spaces Pack (handskeboks med lås og bagagenet i midten konsol, i passagerens fodrum) og LED- og sensorpakken. Sidstnævnte omfatter H4 halogenlygter med velkomstfunktion, integreret kørelys med integreret fiberoptisk teknologi og LED-baglygter.

Smart EQ. De første produktionsmodeller af EQ-familien i Genève 14348_3

Smart EQ fortwo edition nightsky

Priserne starter kl 27 590 euro af Smart EQ fortwo nightsky-udgaven og 31 140 euro af Smart EQ fortwo cabrio nightsky-udgaven. Smart EQ forfour nightsky-udgaven vil kun kunne bestilles fra 3. kvartal 2018.

Smart er det første bilmærke, der har planer om permanent at skifte fra modeller udstyret med forbrændingsmotorer til udelukkende elektriske motorer: mærket har solgt elektriske køretøjer i USA, Canada og Norge siden 2017, og fra 2020 vil det kun markedsføre elektriske køretøjer også i Tyskland og Vesteuropa. Kort efter vil disse foranstaltninger blive anvendt på andre markeder rundt om i verden.

Abonner på vores YouTube-kanal , og følg videoerne med nyhederne og det bedste fra Geneve Motor Show 2018.

Læs mere