Toyota ønsker, at dens autonome bil skal have en chauffør

Anonim

Højst sandsynligt har du allerede set filmen Iron Man, hvor millionæren Tony Stark bærer et jakkesæt med Jarvis-programmet, der hjælper ham i forskellige opgaver. Nå, tanken om Toyota til autonom kørsel ligner den Jarvis i Marvels superheltedragt, hvor det japanske mærkes system fokuserer på at hjælpe føreren i stedet for at erstatte ham.

Toyotas vision for autonom kørsel er opdelt i to systemer: o Værge Det er chauffør . The Guardian fungerer som en avanceret kørehjælpesystem der overvåger alt, hvad der foregår omkring bilen, kan gribe ind og endda styre bilen i tilfælde af overhængende fare.

Chaufføren er et autonomt køresystem, der er i stand til niveau 4 eller endda niveau 5 autonomi. Nyheden er, at Toyota udstyrer Guardian-systemet med samme hardware, software og kunstige intelligens som den mest avancerede chauffør.

Toyota vil have chaufføren til at styre

Men på trods af at chaufførsystemet er i stand til at køre bilen autonomt, er den Toyota vil have chaufføren til at accelerere, bremse og dreje . Derfor har han til hensigt at udstyre Guardian med chaufførens muligheder, så bilen om nødvendigt kan køre autonomt, men uden at føreren mister kontrollen, systemet tjener kun som en hjælp for chaufføren.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Af de to systemer Værge er den, der er hurtigere kan nå produktionskøretøjer . Systemets muligheder er tydeligt tydelige i demovideoen, hvor Værge registrerer, at føreren er faldet i søvn ved rattet og tage kontrol over bilen . Da chaufføren vågner, får han besked om det for at genvinde kontrollen, skal du blot trykke på bremsen.

Læs mere