Mercedes-Maybachs første luksus-SUV kommer før tid

Anonim

Synonymt med et andet niveau af luksus, får det mest lovpligtige undermærke i Daimler-kataloget sin debut i SUV- og crossover-segmentet med et koncept, som det opkaldte efter Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury . Og som præget af sine generøse dimensioner kan prale af et udvendigt design inspireret af mærkets saloner.

Inde i kabinen er linjer meget mere konceptuelle end udvendigt, naturligvis kombineret med høj kvalitet og luksus. Der lægges også vægt på førersædet, hvor et futuristisk udseende rat skiller sig ud, bag hvilket der er en udvikling af det enorme digitale panel med to skærme, der allerede sælges i nogle Mercedes-serier.

I en kabine, hvor der ikke mangler træ, samt kobber- og læderbeklædning, sidstnævnte, i pletfri hvid, også fremhævet af de sprudlende bagsæder, adskilt af en generøs konsol, endda udstyret med et tesæt!

Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury

Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury

500 km autonomi, med 750 hk effekt

Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury har et 100% elektrisk forslag et sæt på fire motorer med en samlet effekt på 750 hk , der er i stand til at garantere en maksimal hastighed på 250 km/t. Selvstyret er på den anden side 500 kilometer ifølge NEDC-godkendelsescyklussen.

FØLG OS PÅ YOUTUBE Abonner på vores kanal

For mere information om denne luksus-SUV, som måske eller måske ikke giver anledning til en produktionsversion, er det nu tid til at vente. Det er sikkert, at hvis det sker, vil det have det asiatiske marked som sin foretrukne destination, hvor efterspørgslen efter luksus sedaner og SUV'er er større. Officiel præsentation på det kommende Beijing Motor Show, der åbner den 25. april.

Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury

Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury

Læs mere