Er det svært at skifte dæk? Så prøv at lave et pitstop i nul tyngdekraft

Anonim

Efter at have slået ikke én, ikke to gange, men tre gange rekorden for det hurtigste pitstop i år (i øjeblikket står den på 1.82s i det brasilianske GP), har Aston Martin Red Bull Racing besluttet at sætte rekorden på prøve. af dit pitbesætning i en hidtil uset udfordring.

Så efter at have bevist, at de er de hurtigste til at skifte dæk, mens de holder fødderne solidt på jorden, skulle medlemmerne af Aston Martin Red Bull Racing bevise, at de også kan gøre det i luften, og... med nul tyngdekraft!

Under hensyntagen til udfordringens krævende karakter sænkede Aston Martin Red Bull Racing pitstop-tidsbjælken lidt og pegede på 20'erne som tid til at gå.

red bull pit stop
Du har ikke en dårlig idé, det er virkelig en "ben i luften" Formel 1-bil i et nul-tyngdekraftsmiljø.

Hvordan blev det gjort?

For at få dette pitstop i nul tyngdekraft sendte Aston Martin Red Bull Racing naturligvis ikke en F1-bil, en række af dens teammedlemmer og endda et filmhold ud i rummet.

Abonner på vores nyhedsbrev

I stedet henvendte Formel 1-holdet sig til en Ilyushin Il-76 MDK, et fly, der blev brugt til at træne russiske astronauter. Dette formår ved at lave en række lignelser at give de ombordværende følelsen af at være i et vægtløst miljø i omkring 22 sekunder.

Med hensyn til bilen, der blev brugt til at udføre denne bedrift, var den valgte RB1 fra 2005 og ikke den, der blev brugt i år. Årsagen til denne beslutning var enkel: Den er smallere end bilen, som Aston Martin Red Bull Racing brugte i denne sæson, og i den sammenhæng var al den ekstra plads velkommen.

Er det svært at skifte dæk? Så prøv at lave et pitstop i nul tyngdekraft 14721_2
På trods af udsmykningen på den brugte bil på dette tidspunkt, var det anvendte eksempel en RB1 fra 2005.

Derudover, da det er et eksempel, der bruges i salgsfremmende begivenheder, har RB1 forstærkede aksler (en ekstra fordel, når bilen bogstaveligt talt går i luften).

Med hensyn til den tid, det tog for hvert pitstop i nul tyngdekraft, med tanke på, at Red Bull hævder, at hvert skud varede omkring 15s, burde dette ikke være gået meget langt fra det tidspunkt, og dermed lykkedes det at slå det etablerede tidsmål på 20s.

Læs mere