Renault Twingo med bagdrev og motor

Anonim

Den nye Renault Twingo blev afsløret i går, efter en hidtil uset online handling blev annonceret. Med den officielle bekræftelse på, at Renault Twingo har baghjulstræk og motor, ændrer "samtalen" tone.

Den nye Renault Twingo var inspireret af designet af den originale Twingo og designet af Renault 5. Renault går videre, selvom bagruden og den fyldige bagdel er direkte inspireret af Renault 5 Turbo. Det hidtil usete 5-dørs karrosseri, med motor og baghjulstræk, resultatet af det velkendte samarbejde med Daimler, bør deles med den nye generation Smart ForTwo og ForFour.

Renault Twingo 2014 3

Renaults tilbagevenden til baghjulstræk, kombineret med al den involvering, som Renault Sport har haft i væksten af det franske mærkes image, kan tilskynde til udseendet af en mere hardcore-version, selv på grund af dets trofaste design fra den nye Renault Twingo til den nye Renault Twingo. Renault Twin' Run, koncept, der blev hyllet bredt af publikum, da det blev afsløret.

Mulighederne er mange, lad os vente til den 4. marts, dagen hvor den bliver præsenteret for offentligheden på Geneve Motor Show. Indtil da, bliv med galleriet/videoen og husk Renault Twin'Run:

Renault Twingo med bagdrev og motor 14918_2

Læs mere