Hvor meget koster Toyota CH-R i Portugal?

Anonim

Toyota CH-R blev fuldt afsløret på Paris Motor Show. Med den kom priserne til hjemmemarkedet også, og forsalget er allerede startet.

Det er 22 år siden, at SUV-segmentet blev indviet af Toyota med RAV4, i 1994. Det japanske mærke er nu tilbage for at ryste vandene med Toyota CH-R, en sporty designet hybrid crossover, der retter sig mod millennials, der ligesom du kan se fra udseendet af dette forslag, kan de ikke lide at gå ubemærket hen.

SE OGSÅ: Alle detaljer om interiøret i Toyota CH-R

Ifølge Kazuhiko Isawa, chefdesigner for C-HR, er denne nye model "tiltænkt at lede en ny bevægelse inden for sit segment, for at skabe en ny grænse".

Dimensionerne efterlader ingen plads til tvivl. Med en længde på 4.360 mm, 1.795 mm bred, 1.555 mm høj (hybridversion) og med en akselafstand på 2.640 mm er Toyota CH-R en crossover i C-segmentet og står over for tunge modstandere som kongen. Absolut i salget, Nissan Qashqai.

Motorer

Toyota C-HR er det andet køretøj af den seneste TNGA-platform – Toyota New Global Architecture – indviet af den nye Toyota Prius, og som sådan vil begge dele mekaniske komponenter, startende med 1,8 liters hybridmotor med en samlet effekt på 122 hk, som vil have et samlet forbrug på 3,6 l/100 km til 3,9 l/100 km.

Toyota C-HR (2)

Denne motor har gennemgået adskillige ændringer, hvilket gør det muligt for den at opnå en termisk effektivitet på 40 %, en rekord for en benzinmotor, som Toyota hævder. Komponenter i hybridsystemet blev tilpasset og omplaceret for at sænke tyngdepunktet.

RELATERET: Kend de vigtigste nyheder om Paris Salon 2016

Udover hybridmotoren fås en entry-level turbobenzinmotor (1,2 T) med 116 hk, som debuterede i Toyota Auris. Denne motor er koblet til en 6-trins manuel gearkasse.

Udstyrsniveauer

Der er 3 hovedudstyrsniveauer: Aktiv (kun til 1,2 T-motor), Comfort og Exclusive. Ud over disse udstyrsniveauer skabte Toyota 2 ekstra pakker: Stil og Luksus.

Toyota C-HR (9)

Som eksempel byder Comfort + Pack Style-versionen på regn- og lyssensor, Toyota touch2 med bakkamera, 18” alufælge, sædevarme og tonede ruder. Exclusive + Pack Luxury-versionen tilføjer et smart ind- og startsystem, læderbetræk, LED-forlygter, bagkøretøjsdetektering og blindvinkelalarm.

Demokratiser sikkerheden

Her kommer Toyota Safety Sense, navnet som det japanske mærke tilskrev sit engagement i demokratisering af avancerede sikkerhedssystemer.

Siden basisversionen (Active) har Toyota CH-R som standard Pre-Collision System (PCS), Adaptive Cruise Control (ACC), Lane Departure Warning (LDA) og High-Light Forlygter med Control Automatic (AHB). Hvis du vælger udstyrsniveauet Comfort, vil Toyota CH-R være udstyret med Traffic Sign Recognition (RSA) systemet.

Priser

DET Toyota CH-R 1.2T Active er entry-level versionen og fås fra €23.650 . Hybridmotoren er tilgængelig fra €28.350 på Toyota CH-R Hybrid Comfort.

Razão Automóvel tager til Madrid i november for en første kontakt med denne model. Gå ikke glip af alle detaljerne her og på vores sociale netværk.

Toyota C-HR (7)

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere