Ny Mercedes-Benz S-Klasse Cabriolet: udendørs luksus

Anonim

Den nye Cabriolet er den sjette version af den nuværende S-Klasse-familie og den første luksus 4-personers cabrioletbil fra Mercedes-Benz siden 1971.

Luksuskongen og Stuttgart-mærkets teknologiske flagskib vandt et lærredstag og en intelligent klimakontrol, der ifølge mærket.

Mercedes-Benz hævder endda, at denne S-klasse er den mest komfortable cabriolet i verden, takket være brugen af forskellige systemer, der garanterer opretholdelsen af den ideelle temperatur ombord. Denne version er udstyret med et forbedret AIRCAP automatisk vindbeskyttelsessystem; AIRSCARF varmesystem til halsområdet; og klimaanlægget er fuldautomatisk.

s cabrio 2

Ligesom sin velkendte S-Klasse Coupé – produktionsbilen med det mest støjsvage interiør i verden – byder S-Klasse Cabrio også på fremragende støjkomfort takket være en tre-lags akustisk canvas hætte. Med hensyn til strukturen, i generelle termer, lykkedes det mærkets ingeniører at nå de to store mål, de satte sig: at opretholde vridningsstivhed til værdier, der er identiske med dem i S-Klasse Coupé, og samtidig opretholde en identisk vægt til samme model.

I S500-versionen leverer denne luksus cabriolet en effekt på 335 kW (455 hk) og yder et maksimalt drejningsmoment på 700 Nm fra 1800 o/min, en kraft der øges af den kompetente 9G-TRONIC automatiske 9-trins gearkasse. I et kombineret kredsløb (NEDC) forbruger S500 Cabriolet 8,5 liter premium-benzin over en strækning på 100 km med et CO2-emissionsniveau på 199 g/km.

Om få uger præsenteres den mest kraftfulde og sporty version i Frankfurt. Mercedes-AMG S 63 4MATIC Cabriolet, som er udstyret med en 5,5 liters V8 twin-turbo motor, med en ydelse på 430 kW (585 hk) og et maksimalt drejningsmoment på 900 Nm, standard firehjulstræk AMG Performance 4MATIC med drejningsmoment opdeling i større forhold til baghjulene, hvilket muliggør en acceleration fra 0 til 100 km/t på 3,9 sekunder.

Bliv med i billedgalleriet:

s cabrio 1 klasse
klasse s cabrio 4
s cabrio klasse 5
s cabrio klasse 6
s cabrio klasse 7

Sørg for at følge os på Instagram og Twitter

Læs mere