Schumacher tilbage til kontrollerne på en F1 Mercedes

Anonim

Mercedes har en overraskelse i vente til os... Vi kommer til at se multi-F1-mesteren Michael Schumacher igen køre en F1 på Nürburgring.

Det tyske mærke Mercedes-Benz meddelte, at Michael Schumacher vil vende tilbage til styringen af en Formel 1. Men rolig, denne gang bliver det ikke at vende tilbage til verden for 3. gang, det bliver "kun" at tage en tur af det mytiske Nürburgring Nordschleife-kredsløb, i et arrangement, der vil være en del af de festligheder, der går forud for løbet i 24 timers Nürburgring.

Hvis disse to krydderier i sig selv er mere end nok grunde til at vække vores interesse, skal du være opmærksom på, at det var på Nürburgring-banen, at det tyske hold fik tilnavnet "Sølvpile" i 1934. Det hele skete, da det tyske hold måtte trække sig. hvid billak for at opnå den mindste regulatoriske vægt på din W25. Umalet var sølvet fra aluminiumskarrosseriet udstillet, hvilket ville blive en tradition, der fortsætter den dag i dag.

Det vil være anden gang, at en moderne Formel 1-bil har tilbagelagt de 25,947 km på Nürburgring. Den første var Nick Heidfeld ombord på en BMW-Sauber F1-07 for 6 år siden. Det bliver helt sikkert en uforglemmelig tur. Men vil det slå denne rekord?

2011 Mercedes W02 og Michael Schumacher forlader renoveringen til endnu en «ballet» i Nurburgring-tempoet.
2011 Mercedes W02 og Michael Schumacher forlader renoveringen til endnu en «ballet» i Nurburgring-tempoet.

Tekst: Guilherme Ferreira da Costa

Læs mere