Porsche Heritage: Autoworld c'est magnifique!

Anonim

Kære læsere, som det har været vane, er der kun her hos Razão Automóvel den bedste kulturelle plakat for benzintanke, og netop derfor kom og oplev Porsche Heritage-udstillingen.

Jeg skal dog starte med at advare om, at vi ikke taler om Porsche-museet i Stuttgart, men derimod et omrejsende museum. Faktisk er det en samling af Porsche-modeller fra mærkets tidlige dage til i dag, i en autentisk rejse gennem tiden og gennem modeller, der gjorde det muligt for biler som Porsche 911 at eksistere i dag.

01

Men nu gennemgår vi alle detaljerne i Porsche Heritage-udstillingen, før vi vil fortælle dig, hvor du faktisk kan gå hen for at se denne udstilling, uanset om du er tæt på eller kan rejse dertil, men også for alle andre, der ikke kan. , som det allerede er Razão Automóvels beføjelse, udgiver vi billeder og videoer, så du kan se udstillingen i ro og mag i dit eget hjem.

Når det er sagt, lad os gå videre til feststedet. Porsche Heritage kan ses på den nyligt fornyede Autoworld. Autoworld ligger i Belgien, mere præcist i hovedstaden Bruxelles. Det er netop ved Parc du Cinquanteneire, nr. 11, at du kan se denne storslåede biludstilling.

03

Som med alle udstillinger er der altid nogle begrænsninger, og det er netop varigheden og åbningstiderne, vi ønsker at informere dig om. Udstillingen er åben for offentligheden fra den 6. december 2013 og vil være til stede på Autoworld indtil den 19. januar 2014. Autoworld har åbent alle ugens 7 dage, inklusive den 1. januar. Besøgene kan starte fra klokken 10 og Autoworld lukker først klokken 17, lørdage og søndage lukker hallen 1 time senere, klokken 18.

08

Alt i livet har en pris, og adgang til Porsche-verdenen er ingen undtagelse, billetpriserne er €12 for voksne, børn i alderen 6 til 12 betaler kun €6, og børn under 6 er gratis, hvis du tilfældigvis går i grupper på 15 personer, samt studerende og seniorer, er billetprisen kun €9, husk at gruppebesøget skal planlægges på forhånd.

Nu til de længe ventede detaljer om denne Porsche Heritage-udstilling, som er temaet: (Fra elektrisk til elektrisk) "fra elektrisk til elektrisk". Hvor showets stjerner passerer netop forbi Ferdinand Porsches banebrydende model, 1901 Lohner Porsche hybrid og Porsches seneste Super Sports Hybrid, 918 Spyder.

11

Men ikke kun Porsche lever denne udstilling, da de stadig kan regne med tilstedeværelsen af den mytiske Auto Union. Tilsammen er der mere end 40 biler, som på samme tid er sjældenheder og skatte i bilverdenen.

Uden tvivl en kulturel dagsorden, som man ikke må gå glip af, da der udover bilerne, som mange kun vil kunne se, fordi flere samlere har givet deres maskiner væk, også er filmforevisninger og andre tilhørende shows.

Porsche Heritage: Autoworld c'est magnifique! 15349_5

Læs mere