Volkswagen Arteon Shooting Brake vist i officiel skitse

Anonim

Det vil være den 24. juni, at vi for nu praktisk talt vil kende det nye og hidtil usete Volkswagen Arteon Shooting Brake , Arteons længe ventede varevogn.

Den nye modelvariant, som Volkswagen definerer som sin "Gran Turismo", introduceres samtidig med den annoncerede modelopdatering.

Skønt det er uden fortilfælde, er Arteon Shooting Brake ikke en total overraskelse - den blev "fanget" på det kinesiske samlebånd, hvor Arteon også produceres.

Volkswagen Arteon Shooting Brake

Ifølge Klaus Bischoff, designdirektør for Volkswagen Group, "har vi med Arteon Shooting Brake skabt en ny balance mellem hastighed, kraft og plads".

Hvad kan man forvente af den fornyede Arteon?

Hvis introduktionen af den nye variant er hovedinnovationen af den fornyede Arteon, vil den ikke være den eneste. Volkswagen annoncerer et fornyet cockpit, ikke kun i form af design, men også i form af teknologi — den seneste elektroniske base MIB3 bliver en del af modellens teknologiske arsenal.

Abonner på vores nyhedsbrev

Vi vil også se køreassistentsystemer styrket med tilføjelse af eksempelvis Travel Assist, som muliggør semi-autonom kørsel (niveau 2) op til en hastighed på 210 km/t.

Der er stadig plads til at opdatere mekanikken med hensyn til effektivitet og emissioner, selvom ingen specifikationer endnu er blevet avanceret - vi bliver nødt til at vente på afsløringen.

Volkswagen Arteon Shooting Brake og Volkswagen Arteon

Visuelt ser den største forskel for Arteon, som vi allerede kender, ud til at være koncentreret i den forreste kofanger og LED-strimlen, der strækker sig over hele frontens bredde, som du kan se på skitsen.

I tilfældet med den nye Arteon Shooting Brake fordømmer R på kofangeren den som en mere sporty instrumentbrætvariant - er det en R Line, eller er det endda en længe lovet R-version?

Læs mere