Kold start. Mercedes-AMG G63. Se, hvordan den accelererer til 245 km/t

Anonim

I øjeblikket er der ingen mangel på SUV'er og crossovers, der er i stand til at tilbyde funktioner, som mange sportsvogne misunder. Fra Lamborghini Urus til Tesla Model X er der ingen mangel på tilbud til dem, der ønsker en højere bil, der er i stand til toppræstationer, men ingen er så radikale som Mercedes-AMG G63.

Det er fordi? Simpelt, fordi Stuttgart-jeepen simpelthen trodser fysikkens love og tyer til en 585 hk twin-turbo V8 motor at lancere et legeme med en murstens aerodynamik med hastigheder, som en mursten kun opnår, hvis du kaster den fra en skyskraber.

I denne video kan du se Mercedes-AMG G63 ikke kun nå 100 km/t på 4,3 sekunder, men også overskride den maksimale hastighed på 240 km/t (meddelt af mærket, når G63 har Drivers Package) for at indstille speedometernålen til imponerende 245 km/t.

Abonner på vores Youtube-kanal

Det er dog ikke alt, der er rosenrødt, og den aerodynamiske modstand, som G63 kæmper imod fra 200 km/t, er berygtet. Alligevel viser Mercedes-AMG-jeepen, at den er i stand til at nå hastigheder langt over dem, der forventes for en bil af den slags (glem ikke, at den endda har et chassis med sparre).

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 9.00. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere