Hvad hvis Mercedes-Benz lavede en mini A-klasse?

Anonim

Historisk set, når et brand siger, at det ikke vil gøre noget, ender det altid med at gøre det. Er dette tilfældet? Hmm...

Theophiluschins spekulative design (på billederne) tjener som motto for følgende hypotese: hvad nu hvis Mercedes-Benz besluttede at slutte sig til BMW (med MINI) og Audi (med A1) i tvisten om premium B-segmentet? Med de igangværende synergier mellem Mercedes-Benz og Renault-koncernen vil det ikke være på grund af manglen på komponenter, at mærket ikke realiserer en model med disse egenskaber, placeret under Mercedes-Benz klasse A.

IKKE MÅ GLIPPES: Dybt bag rattet i den nye Seat Ibiza Cupra 1.8 TSI

Som platform og mekanisk organdonor kunne Renault Clio dukke op. Uden tvivl den stærkeste kandidat til rollen. For at attestere dette projekts gennemførlighed tog designer Theophiluschin karosseriet af Clio og tilskrev typiske Mercedes-Benz æstetiske elementer til det. Resultatet kan ses på disse billeder. Hvad synes du?

merc-b-segment-rendering-1

Selvom den har alle midler til sin rådighed, er det usandsynligt, at Mercedes-Benz vil lancere en model af denne art. I en fjern fremtid, hvis den gør det, er det mest naturlige, at Mercedes-Benz bruger Smart til virkelig at lancere sig selv i B-segmentet. Indtil videre afviser det Stuttgart-baserede mærke denne mulighed.

I øjeblikket er den tætteste model til denne funktion Forfour – som deler basen med... det er rigtigt, Renault Twingo! Alligevel er det interessant at se, hvordan Renault Clio viser sig at være klædt til nine med de æstetiske elementer fra GLA.

Billeder: Theophilus Chin

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere