Audi e-tron GT. Dette er Audis Porsche Mission E

Anonim

Audi forbereder en offensiv i elbiler, hvoraf den første vi (næsten) kunne se under biludstillingen i Genève. Audi e-tron er en 100 % elektrisk SUV, der vil blive introduceret i sin helhed senere på året, og som næste år vil blive ledsaget af en Sportback, med en mere dynamisk profil.

Men det stopper ikke der. Under årets årlige mærkekonference blev en teaser af endnu en 100 % elbil afsløret: Audi e-tron GT . En model, som der allerede var rygter om, og som blev bekræftet i slutningen af sidste år af mærket selv.

Audi med Porsche gener

Teaseren afslører en A7-lignende Gran Turismo - et fastback-hus og (mindst) fire døre. Men på trods af den formelle lighed med A7, vil e-tron GT ikke dele sin essens med andre Audi'er, men med Porsche - den vil være "bror" til Mission E (J1), ved at bruge sin base og teknologi.

Porsche Mission E lanceres, ser det ud til, allerede næste år, og som denne vil Audi e-tron GT også have stort fokus på ydeevne og sportsånd. Det garanterer Audis præsident.

Vi fortolker sportslighed meget progressivt med den helelektriske e-tron GT, og det er sådan, vi vil tage vores højtydende mærke Audi Sport med ind i fremtiden.

Rupert Stadler, præsident for Audi

Ifølge Audi afslører teaseren den prototype, der snart skulle præsenteres, men produktionsmodellen vil stadig tage tid at nå frem. Prognoser peger mod begyndelsen af det næste årti.

Læs mere