Mercedes-Benz.io ansætter ombord på en Mercedes-AMG C63

Anonim

Mercedes-Benz ansætter til sit center Digital Delivery Hub , hedder Mercedes-Benzio, i Lissabon.

Udvælgelsesinterviewene fandt sted under gennemførelsen af Web Summit i et scenarie udarbejdet til dette formål på Beato Creative Hub, og forestil dig, at... de fandt sted inde i en 510 hk Mercedes-AMG C63, med en fører ved rattet. På dette tidspunkt ville du allerede ønske, at du havde konkurreret, ikke? Under interviewet var Mercedes-AMG C63 ikke immobiliseret, tværtimod. Kandidater skulle forsøge at besvare spørgsmål stillet af Mercedes-Benz CEO, da chaufføren drev rundt i bygningen.

Ifølge brandet er forklaringen på disse originale interviews, at "antallet af personer, der er interesseret i at arbejde hos Mercedes-Benz.io i Lissabon, er stigende. Derfor går vores interviews hurtigere og hurtigere”. Helt seriøst?

Under Web Summit svarede mere end 100 kandidater til de stillinger, som mærket søgte, på dette originale interview med CEO for Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz.io ansætter ombord på en Mercedes-AMG C63 15679_1

Mercedes-Benz har til hensigt at ansætte som helhed 125 udviklere talentfulde mennesker fra hele verden, fra designere til konceptmagere, herunder programmeringseksperter til apps, big data, cloud computing, Java, Java Script, AEM og SAP/hybris-udvikling.

I Portugal har Mercedes-Benz.io allerede omkring 20 ansatte og håber at vokse sit team i løbet af de næste par måneder.

I slutningen af videoen antyder brandet, at alle de ledige stillinger ikke er besat endnu, så måske er alt ikke tabt.

Med samme stil og hastighed i interviewene forekommer det os, at kandidater ikke vil mangle. Alt tyder på, at det næste interviewsted, ud fra hvad videoen antyder, vil være ombord på en Mercedes-AMG GT, men på et kredsløb. Vil du virkelig ikke prøve?

Se tilblivelsen af denne originale handling her i galleriet:

Mercedes-Benzio

Læs mere