Kold start. Toyota GR Supra vil have et trofæ af et enkelt mærke... på Playstation

Anonim

Som for at bevise den voksende succes inden for e-motorsport (også kendt som virtuel bilkonkurrence), annoncerede Toyota Gazoo Racing GR Supra GT Cup , et trofæ af et enkelt mærke til den nye GR supra der vil blive afspillet på... Playstation.

Spillet, der skal tjene som grundlag for trofæet, er den velkendte Gran Turismo Sport, og den anvendte platform er Playstation 4.

Opdelt i 13 indledende runder (med online-løb, der finder sted på kredsløb som Nürburgring eller La Sarthe) og strækker sig fra april til oktober i år, vil trofæfinalisterne konkurrere i en begivenhed, der finder sted i oktober på Tokyo Motor Show.

Hvis du har lyst til at prøve lykken, skal du vide, at det eneste, du behøver, er at eje Gran Turismo Sport-spillet, en Playstation 4 og også have en GR Supra i din garage... Playstation-spillet.

Toyota GR Supra PS4-turnering

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 8.30. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere