BMW M850i xDrive med 530 hk og fire styrede hjul

Anonim

Placeret lige under den allerede bekræftede M8, denne version BMW M850i xDrive den har, som navnet antyder, et firehjulstræk, ud over det, BMW kalder Integral Active Steering - i bund og grund et firehjuls retningssystem.

Ud over disse egenskaber et lavere tyngdepunkt, samt større fasthed, både på chassisdelen og på affjedringen. Funktioner, hvortil det også er nødvendigt at tilføje en Active Stability Control, elektronisk styrede støddæmpere, uden at glemme en motor, der matcher sættet.

Ifølge BMW var blokken valgt til denne BMW M850i xDrive en "fuldstændig nydesignet" V8, der annoncerede 68 hk og 100 Nm mere end sin forgænger. Den tilbyder således en samlet effekt på 530 hk og et drejningsmoment på 750 Nm — tilgængelig, skiller sig ud, så tidligt som 1800 rpm!

BMW M850i xDrive Prototype 2018

Hjælper med at lægge al denne kraft på asfalten, en ny udvikling af den allerede kendte Steptronic otte-trins automatgearkasse, der er i stand til at garantere endnu hurtigere passager end før.

FØLG OS PÅ YOUTUBE Abonner på vores kanal

Selvom det stadig er i udvikling, lover BMW at begynde at markedsføre den nye 8-serie generation senere i år, mod slutningen af 2018. Det samme gælder, ser det ud til, med den længe ventede M8.

Læs mere