Kold start. Er det for svært at skifte olie på Supra A90? finde ud af

Anonim

Efter at vi allerede har vist dig, hvor svært det er at skifte olien på en Lamborghini Huracán, og vi har fortalt dig prisen på at skifte en olie til en Bugatti Veyron, bringer vi dig denne gang en video fra YouTube-kanalen Touge Tuning der viser, hvordan man gør denne enkle procedure i Toyota Supra A90 og tro mig, det er ikke så enkelt, som du tror.

Problemet er ikke med Supra'ens flade bund (der er et panel, der nemt kommer ud for at få adgang til olieproppen) eller med det antal nøgler, der skal til for at foretage ændringen, men med det faktum, at BMW-motoren, der driver Supra'en, ikke have en oliepind, der giver dig mulighed for at tjekke, om oliestanden allerede er korrekt (noget der er normalt for det tyske mærke).

For nu at bekræfte, at oliestanden er korrekt, skal du starte motoren, lade den varme op og endda navigere gennem (mange) menuer på computeren ombord.

Abonner på vores nyhedsbrev

Til sidst, når du har bekræftet, at oliestanden er rigtig, skal du trykke på Start-knappen tre gange for at få en diagnosemenu frem, som giver dig mulighed for at nulstille advarslen om olieskift.

Abonner på vores Youtube-kanal.

SE OGSÅ: Dette er GA-B, platformen for fremtidens Toyota Yaris

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 8.30. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere