Marco Fidalgo er den nye ambassadør for Mercedes-Benz X-Class i Portugal

Anonim

Marco adelig , den professionelle mountainbike-atlet, bliver national ambassadør for Mercedes-Benz X-Klasse. Fra nu af vil han have støtte fra den nye pick-up truck af stjernemærket til sine aktiviteter.

Mercedes-Benz hævder, at X-Klasse er den første pick-up fra et premiummærke, der repræsenterer segmentets typiske styrke og mærkets sofistikerede. I dag markerer starten på dette partnerskab, netop på World Bicycle Day, mere end passende til lejligheden.

At have Mercedes-Benz X-Klasse ved min side er virkeliggørelsen af en kæmpe og smuk drøm. X-Klassen er faktisk mit ansigt og eksisterer side om side med alle mine skridt i min dagligdag med hensyn til personligt og professionelt liv, og det er faktisk uvurderligt. En masse konkurrencer, historier og eventyr ligger dog bag mig, og i 2018 vil jeg selvfølgelig gøre det mere og bedre, da Mercedes-Benz X-Klasse bragte mig ekstra motivation.

Marco adelig
Marco Fidalgo og Mercedes-Benz X-Klasse

Pick-ups har vundet relevans i de senere år, og deres personlige og professionelle brug er vokset. Stjernemærket søgte at forene de typiske træk ved en pickup med dem, vi forventer fra Mercedes. Den kombinerer robusthed med moderne stil, off-road-egenskaber med sikkerhedsniveauer ved høje vejhastigheder og har sofistikerede funktioner såsom et højt niveau af komfort.

Marco Fidalgo, Mercedes-Benz X-Klasse

Læs mere