Genève Motor Show 2017. Herfra vil fremtidens biler blive født

Anonim

Vi har i en enkelt artikel samlet de koncepter, der var til stede på biludstillingen i Genève. Fra næsten produktionsmodeller til de mest futuristiske forslag.

Genève Motor Show tjente igen som et udstillingsvindue, ikke kun for produktionsbiler, som vi snart vil se på vejen, men også for de mere eksotiske kreationer, der foregriber fremtiden.

Fra produktionsmodeller forklædt som koncepter til mere futuristiske forslag til fjernere scenarier. Der var alt i Genève, men i denne artikel vil vi udelukkende dedikere os til de mest slående koncepter på det schweiziske show. Fra A til Z:

Audi Q8 Sport

2017 Audi Q8 Sport i Genève

Dette koncept, som vi allerede kendte fra Detroit, forudser den fremtidige topklasse-SUV fra det tyske mærke. I Genève vandt den en Sport-version og blev præsenteret med en hybridmotor på i alt 476 hk og 700 Nm. Få mere at vide om Q8 Sport her.

Bentley EXP12 Speed 6e

2017 Bentley EXP12 Speed 6e i Genève

En af salonens overraskelser. Ikke kun for at være en passioneret roadster-version af den i forvejen smukke Bentley EXP10 Speed 6, men også for valget af en helelektrisk fremdrift. Kend ham mere detaljeret.

Citroen C-Aircross

Genève Motor Show 2017. Herfra vil fremtidens biler blive født 16048_3

Er minivans på vej mod udryddelse? Det virker sådan. Også Citröen vil erstatte C3 Picasso med en crossover, forudsat af Citröen C-Aircross-konceptet. Mere om modellen her.

Hyundai FE brændselscelle

2017 Hyundai FE brændselscelle i Genève

Hyundai satser fortsat på brændselsceller og brint. Det futuristiske udseende af dette koncept forudser en ny crossover, der vil blive lanceret i 2018, der erstatter Tucson ix35 Fuel Cell.

Sammenlignet med dette er denne nye generation – den fjerde inden for brændselscelleteknologi – 20 % lettere og 10 % mere effektiv. Brændselscellens energitæthed er 30 % højere, hvilket retfærdiggør den annoncerede rækkevidde på 800 km.

Pininfarin H600

2017 Pininfarina H600 i Genève

Den kombinerede indsats fra Pininfarina og Hybrid Kinetic Group gav anledning til denne H600. En elegant 100 % elektrisk executive-salon af klassiske proportioner, der er i stand til overvældende ydeevne.

H600 yder mere end 800 hk, transmitteret til alle fire hjul, og kan klare 0-100 km/t på kun 2,9 sekunder. Tophastigheden er 250 km/t, men det imponerende er autonomien. Pininfarina annoncerer 1000 km autonomi (NEDC-cyklus) for H600. Hvordan er det muligt? Takket være det, studiet definerer som "superbatterier", og det værdifulde bidrag fra en generator i form af en mikroturbine.

Infinity Q60 Project Black S

2017 Infiniti Q60 Project Black S i Genève

Infiniti præsenterede os i den schweiziske salon med en hypotetisk topklasse for sin Q60 coupé. Den vil ikke blive markedsført i Portugal, men den fangede vores interesse, på grund af integrationen af hybridteknologi fra F1, i et partnerskab med Renault Sport Formula One Team.

Kinetisk energi fra bremsning og termisk energi fra udstødningsgasserne genvindes og lagres i hurtigafladede lithiumbatterier. Denne energi vil blive brugt til at øge accelerationen og eliminere turboforsinkelse, hvilket tilføjer op til 25 % hestekræfter til mærkets 3,0 liters V6. Der er ingen konkrete tal, men i betragtning af de 400 hk, som V6'eren i øjeblikket debiterer, ville det betyde 500 hk med komplementet af elektroner.

Italdesign Boeing Pop.Up

2017 Italdesign Airbus Pop.Up i Genève

Italdesign og Boeing gik sammen for at reflektere over mobilitet i fremtiden, og resultatet blev Pop.Up. Uden tvivl det mest koncept koncept i salonen.

Pop.Up er mere end et køretøj, det er et system. Med det formål at levere en dør-til-dør transporttjeneste er Pop.Up fuldstændig autonom og kaldes via en app. Med destinationen indtastet, beregner programmet den bedste måde at nå destinationen på. Som du kan se, kan det involvere land eller... luft at nå destinationen! Fantasy eller muligt fremtidsscenarie?

Jaguar I-Pace

Genève Motor Show 2017. Herfra vil fremtidens biler blive født 16048_8

Europæisk debut af mærkets første elektriske køretøj. I-Pace glemmer ikke sin oprindelse og bevarer enhver anden Jaguars tiltrækningskraft. Lær mere om I-Pace her.

Mercedes-Amg GT koncept

2017 Mercedes-AMG GT Concept i Genève

En af saloonens stjerner forventer en fremtidig rival til Porsche Panamera. Lær ham at kende.

Mercedes-Benz X-Klasse

2017 Mercedes-Benz X-Class i Genève

Mercedes vil have sin egen pick-up. Baseret på Nissan Navara er den blevet grundigt renoveret både inde og ude for at levere en ægte premium-oplevelse. I øjeblikket vil kun ét koncept være tilgængeligt fra 2018.

Nanoflowcell Quant 48 volt

2017 Nanoflowcell Quant 48 volt i Genève

Af alle de tilstedeværende elektriske køretøjer er denne stadig den mest spændende. Siden 2014 er dets fremdriftssystem og frem for alt energilagring aldrig holdt op med at udvikle sig.

I modsætning til andre elektriske behøver Quant ikke at oplade batterier, men, når det er nødvendigt, "fylde op". Quant er udstyret med to 200 liters tanke, der hver indeholder ioniske væsker, en positivt og en negativt ladet.

Når de pumpes gennem en membran, genererer de elektricitet, der er i stand til at flytte køretøjet. Væskerne – i det væsentlige vand med metalliske salte – tillader en rækkevidde på 1000 km, før de udskiftes. At få ioniske væsker kan være et problem. Ellers er tallene imponerende. De mere end 760 hestekræfter gør, at Quant kan nå 300 km/t og nå 100 km/t på 2,4 sekunder. Vil vi nogensinde se noget som dette blive produceret? Vi ved det ikke.

Peugeot Instinct

2017 Peugeot Instinct i Genève

Peugeots fortolkning af, hvad fremtidens autonome køretøj skal være. Se mere her.

Renault Zoe e-Sport

2017 Renault Zoe e-Sport i Genève

En Renault Zoe med 462 hestekræfter. Hvad mere er der at sige? Meget.

Ssangyong XAVL

2017 Ssangyong XAVL i Genève

Det koreanske mærke, der er bedst kendt for visuelle grusomheder som Rodius, bragte et meget mere tiltalende koncept til Genève. XAVL forsøger at kombinere det bedste fra to verdener: minivan og crossover. Den har plads til syv, og stilen er endnu en udvikling af det nyere sprog for dens modeller. Betydningen af XAVL? Det er et akronym for Spændende autentisk køretøj lang...

Toyota i-Tril

2017 Toyota i-Tril i Genève

Året er 2030, og dette koncept er Toyotas vision for byrejser. Udviklet fra i-Road, vokser i-Tril i størrelse, så den kan transportere tre passagerer med føreren i en central position.

i-Road opretholder Active Lean-systemet, som gør, at køretøjet kan vippes i kurver, ligesom en motorcykel. i-Road er elektrisk og Toyota annoncerer en rækkevidde på 200 km. Fraværet af pedaler til at styre køretøjet skiller sig ud, med kontroller, der ligner en spillekonsols.

Vanda Electric Dendrobium

2017 Vanda Electrics Dendrobium i Genève

Singapores første supersportsvogn er elektrisk og lover respektable præstationer. Vil det nå produktionslinjen? Lær ham at kende i detaljer.

Volkswagen Sedric

Genève Motor Show 2017. Herfra vil fremtidens biler blive født 16048_17

Volkswagens vision for et fuldt autonomt køretøj, hvor passageren kun bestemmer destinationen. Er dette fremtiden for bilen? Lær mere her.

Alt det seneste fra Geneve Motor Show her

Læs mere