Francisco Carvalho klatrer til den højeste plads på podiet i Rally da Guarda

Anonim

For 9. gang i 21 udgaver vandt Francisco Carvalho igen i Rally da Guarda. Det tog kun 37,49 sekunder at gennemføre manøvredygtighedstesten, hvor vinderen af den 20. udgave, Nuno Antunes, nåede andenpladsen (41,13 sekunder). På tredjepladsen kom Araújo Pereira med 43,83 sekunder, der fastholdt traditionen for gode resultater.

Bridgestone First Stop Guarda 2017 Rally tog mere end 40 hold til Cidade Alta, i et løb, der fandt sted ved siden af Guardas kommunale marked. Et andet højdepunkt var kvindernes konkurrence, som var præget af sejren til Cátia Mogo, som gennemførte banen på 52,19 sekunder, efterfulgt af Teresa Reis og Maria Albino.

Francisco Carvalho klatrer til den højeste plads på podiet i Rally da Guarda 16059_1

Saab 96 Rallye af Automobile Ratio

Razão Automóvel deltog også i Guarda Rally, dette er den tredje deltagelse i træk, denne gang ved rattet af en Saab 96 Rallye. Hvis du følger os på Instagram, vil du helt sikkert vide, hvilken er den smukkeste gule bil i Portugal (glem Noddy, du har ikke en chance...)

Saab 96 Rallye deltog i manøvredygtighedstesten, med Diogo Teixeira ved rattet, efter at have opnået en hæderlig 31. plads i det generelle klassement. Armassisteret styring var afgørende for at opnå dette resultat.

Ud over konkurrencen var programmet præget af forpræsentationen af bogen af 30 års Free Escape Club-historie , i et stævne tæt knyttet til klubbens historie. Et andet vigtigt øjeblik var besøget på Jarmelo-fortet, hvor Agostinho Silva, klædt på det tidspunkt, tog deltagerne med på en rejse gennem tiden, gennem historien, arven og tragedien forbundet med D. Pedro og Inês de Castro.

Bridgestone / First Stop, som fik deltagerne til, med bind for øjnene, til at sætte dækkene på en model med en bil, blev blandt deltagerne valgt som "Bedste Automobilmærke i Guarda Rally", en pris, der blev vundet i 2016 i ex-aequo af Ford og Renault.

Vagtrally

Læs mere