Pinhel modtager den portugisiske Drift Cup

Anonim

Den portugisiske Drift Cup, der er planlagt til den 28. august, vil bringe de bedste nationale piloter i sporten til Beira kommune, herunder den iberiske mester Firmino Peixoto.

For første gang vil byen Pinhel være vært for en driftbegivenhed, arrangeret i fællesskab af Pinhels byråd og Clube Escape Livre. "Dette er et show, som jeg har de største forventninger til, ikke kun fordi det er uden fortilfælde i vores region, på grund af kvaliteten af deltagerne, men også fordi Pinhelenses er store fans af motorsport", sagde Rui Ventura, borgmester i Pinhel kommune.

IKKE MÅ GLIPPES: Nissan GT-R sætter verdensrekord med drift ved 304 km/t

For Luís Celínio, formand for Clube Escape Livre, "er det med tilfredshed, at klubben reagerer på Pinhel kommunes ønske om at bringe en hidtil uset aktivitet i regionen til rådet. Denne første test – Drift-show vil uden tvivl være en magnet for tusindvis af mennesker.”

Organisationen lover et unikt skue i byens gader, midt på sommeren, med "kørsel og kontrol af køretøjer, der opvarmer asfalten, med stor fart og dygtighed". Den portugisiske Drift Cup er planlagt til kl. 15.00 den 28. august.

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere