Ferrari 488 Pista Spider er en åben pit drøm med 720 hk

Anonim

Beskrevet som den mest kraftfulde cabriolet, der nogensinde er bygget af Maranello-mærket, bruger Ferrari 488 Pista Spider den samme 3,9 liters V8 som Coupé og annoncerer en effekt på 720 hk. Værdi, der gør dette til den mest kraftfulde otte-cylindrede V-formede Ferrari nogensinde installeret i en Ferrari.

Med støtte fra to turboladere garanterer V8 488 Spider Pista en kapacitet på acceleration fra 0 til 100 km/t på 2,8 sekunder , hvor den annoncerede tophastighed vises på 340 km/t.

Udstyret med et trækbart tag tilføjer 488 Pista cabriolet-varianten 91 kg til coupéens 1280 kg, hvilket bringer den samlede vægt, uden væsker, op på 1371 kg. Kun et kilo mere end 488 GTB.

Ferrari 488 Spider Track 2018

Alufælge eller kulfiberfælge? Kunden vælger.

Afsløret ved Pebble Beach Elegance Contest, den seneste cabriolet med Cavallino-emblem på motorhjelmen, har som sine vigtigste nyheder, udover langsgående striber i blåt, den samme tone i nogle detaljer såsom sideluftindtag, samt nogle nye 20-tommer fælge.

Kunderne kan vælge at installere kulfiberhjul, som garanterer en vægtreduktion på 20 %, sammenlignet med løsninger i smedet stållegering, som foreslås som standard med bilen.

blå som drømmen

Indvendigt er instrumentpanelets konsol, foruden den samme blå farve i læderbeklædningerne, nu i kulfiber, der erstatter aluminium.

Blandt udstyret er et højdepunkt tilstedeværelsen af Launch Control samt det dynamiske træksystem og den sjette udvikling af Side-Slip Angle Control.

Ferrari 488 Spider Track 2018

Ordreperioden er allerede udløbet

Med hensyn til det faktum, at Ferrari valgte at præsentere 488 Spider Pista, først i USA, forklarer de ansvarlige for Maranello-mærket, at det kun havde at gøre med, at USA siden 1950 var det marked, der mest køber "høj- performance cabriolet”. Selv fortrængende Europa og Asien.

Endelig, og selvom prisen på denne nye cabriolet endnu ikke er kendt - rygter siger, at den kan overstige 300.000 euro - har Ferrari allerede åbnet bestillingsperioden.

Læs mere