Volkswagen tilbyder elektrisk mobilitetsoplevelse i League of Nations

Anonim

Den første store begivenhed, hvor Volkswagen dukker op som UEFA's mobilitetspartner, den sidste fase af Folkeforbundet vil byde på en elektrisk mobilitetsoplevelse leveret af det tyske mærke.

Så mellem den 5. og 9. juni, flere e-Up! og e-Golf vil levere en shuttleservice i Porto, der transporterer folk fra Casa da Música i byen Invicta.

Ud over shuttle-servicen, uden for Estádio do Dragão, vil der være et Volkswagen-udstillingslokale for elektrisk mobilitet, hvor information vil blive gjort tilgængelig om den nye ID.3, hvis forhåndsreservationer i Portugal blev udsolgt på lidt over 24 timer.

At afmystificere elektrisk mobilitet er målet

Med arrangementer af denne art har Volkswagen til hensigt at bringe elektrisk mobilitet tættere på den brede offentlighed ved at indføje sig i det tyske mærkes tilgang i forhold til det, og som har til hensigt at gøre det tilgængeligt uden barrierer for et stort antal brugere og i Volkswagens ord, "cool".

Abonner på vores nyhedsbrev

League of Nations-finalen er den første store landsholdskonkurrence arrangeret af UEFA, siden Volkswagen blev "officiel mobilitetspartner for UEFA-landsholdskonkurrencer" i 2018.

Læs mere