Audis elektriske SUV for 2018 har allerede et navn

Anonim

Som om der var nogen tvivl, bekræftede Audi CEO Rupert Stadler igen produktionsversionen af prototypen Audi e-tron quattro (på billederne), den første "nul-emissions"-model af Ingolstadt-mærket. I en tale til Autocar afslørede Rupert Stadler det navn, der blev valgt til denne elektriske SUV: Audi e-tron.

"Det er noget, der kan sammenlignes med den første Audi quattro, som kun var kendt som quattroen. På lang sigt vil navnet e-tron være synonymt med en række elektriske modeller”, forklarede den tyske embedsmand. Det betyder, at navnet e-tron senere vil optræde sammen med mærkets traditionelle nomenklatur – A5 e-tron, A7 e-tron osv.

Audi e-tron quattro koncept

Audi e-tron vil bruge tre elektriske motorer - to på bagakslen, en på forakslen - sammen med et lithium-ion-batteri til i alt 500 km autonomi (værdi endnu ikke bekræftet).

Efter SUV'en planlægger Audi at lancere en elektrisk sedan, en premiummodel, der skal konkurrere med Tesla Model S, men ikke Audi A9. "Vi har bemærket en vækst i efterspørgslen efter denne type koncepter, især i de store byer."

Kilde: Autocar

Læs mere