Porsche Mission E. Mere «beskeden» version med mere end 400 hk

Anonim

Mission E bliver Porsches første 100 % elektriske model – et tegn på fremtiden.

Forventet ved udgangen af indeværende årti, ifølge Automobile Magazine, som allerede havde mulighed for at køre en af udviklingsversionerne, kunne Porsche Mission E nå markedet med tre effektniveauer: 402, 536 og 670 hk.

Porsche Mission og
Et Mission E testmuldyr, der allerede er blevet fanget i at måle kræfter med Tesla-modeller.

Mission Og med lige så meget eller mere plads end en Panamera

Selvom den har mindre udvendige dimensioner end en Panamera, bør missionen tilbyde nok plads til komfortabelt at rumme alle passagerer. Stefan Weckbach, projektleder, garanterer endda, at modellen formår at være næsten lige så rummelig som forslagene i segmentet ovenfor.

Tre effektniveauer og firehjulstræk

Automobile Magazine fandt også ud af, at Stuttgart-producenten planlægger at gøre Porsche Mission E tilgængelig i tre versioner.

Alle med firehjulstræk, men med forskellige kræfter - i tilfældet med entry-level versionen, hvis pris skulle starte ved 71.500 euro (som det i øvrigt sker med Panameraen), der annoncerer 408 hk effekt; den mellemliggende, lovende 544 hk; og endelig den mest kraftfulde, der garanterer 680 hk effekt.

Porsche Mission og
Disse flugtveje... falske, selvfølgelig.

Ud over disse tre versioner udelukker Porsche heller ikke muligheden for at tilføje endnu en version, endnu mere tilgængelig, udstyret med kun baghjulstræk og kraft, der skal fastlægges.

To elektriske motorer, den bagerste gør forskellen

For at garantere disse imponerende tal finder vi kombinationen mellem en elektrisk motor monteret foran, der yder 215 hk, foruden et permanent maksimalt drejningsmoment på 300 Nm (men som kan nå op på 441 Nm, om end i kort tid), og en anden, placeret på bagakslen.

Det er elmotoren på bagakslen, der vil variere i effekt afhængig af version.

Hvad angår ydeevnen, skulle den mere kraftfulde version af Mission E være i stand til at accelerere fra 0 til 100 km/t på cirka 3,5 sekunder og nå en tophastighed på 250 km/t. Accelerationen vil være kraftig, garanterer Porsche.

Porsche Mission og

Autonomi — 483 kilometer er målet

Da det er et elektrisk køretøj, vil autonomi være et andet punkt, der skal tages i betragtning. Porsches mål er at garantere en reel autonomi på omkring 483 kilometer, foruden muligheden for at lade batterierne op til 80 % på kun 20 minutter.

Porsche Mission E. Mere «beskeden» version med mere end 400 hk 16491_4

Læs mere