Æstetik Progressiv Luksus. En ny sølvpil, elektrisk?

Anonim

som hedder Æstetik Progressiv Luksus , den nye skulptur i Mercedes-Benz skulpturserien, som stjernemærket har præsenteret siden 2010 - med "Æstetik nr. 1" - har ikke kun til formål at afspejle "det perfekte udseende af ethvert EQ køretøj", men også at hylde til det aerodynamiske køretøj, med hvilket Rudolf Caracciola i 1938 satte verdensrekord i hastighed.

Ved rattet af Mercedes-Benz W125 Rekordwagen og dens 5,5 l og 725 hk V12 nåede den tyske chauffør 432,7 km/t på autobahn mellem Frankfurt am Main og Darmstadt og satte dermed en ny hastighedsrekord på offentlig vej, som han ville forblive uovervindelig i 79 år, indtil et svensk "monster" overhalede ham.

Mercedes w125 Rekordwagen 1938

Det var fra Mercedes-Benz W125 Rekordwagen, en af "sølvpilene", at inspirationen til at definere denne skulpturs æstetik kom, hvilket fremkaldte den puristiske stil fra den originale models 1930'ere, samtidig med at den gav den en ny og moderne fortolkning.

Den dynamiske optiske effekt givet af fragmenteringen af kroppen bagud skiller sig ud, som om disse overfladesegmenter blev fanget af en imaginær luftstrøm og transporteret af dem.

Æstetik Progressive Luxury 2018

Denne skulptur ønsker at forberede os på æstetikken i den fremtidige familie af EQ-modeller - startende med EQC i 2019 - som ifølge mærket vil dele med Aesthetics Progressive Luxury renheden af formen afspejlet af en kontinuerlig og uafbrudt stil.

Og ligesom det skete med Aesthetics A, set i 2017, vil den kunne forudse en fremtidig model, måske en elektrisk sølvpil for århundredet. XXI?

Æstetik Progressive Luxury 2018

FØLG OS PÅ YOUTUBE Abonner på vores kanal

Som afslutning, alle skulpturerne i denne serie, startende med den allerede omtalte Æstetik nr. 1 i 2010, efterfulgt i 2011 af "Æstetik nr. 2" og "Æstetik 125", foruden "Æstetik S", i 2012 og endelig "Æstetik A" i 2017.

Læs mere