Opel Astra OPC Extreme: ekstremt udtryk på banen, på vejen!

Anonim

Opel, der er ivrig efter at få mest muligt ud af testcentret på Nürburgring, tager sin seneste fortolkning til Geneve Motor Show: en banebil, med fuld fokus på en vejversion, den radikale Astra OPC Extreme.

Vi står over for en absolut nyhed. Ingen! faktisk kan det ikke siges at være noget nyt fra Opel, 13 år er gået siden sidste biludstilling i Genève, hvor Opel chokerede verden med landevejsversionen af Opel Astra G OPC Extreme, baseret på DTM Astra, den bil, der scorede i det tyske touring-mesterskab.

Astra opc extreme 2001

Men de tider er for længst forbi, og selvom Astra OPC Extreme fra 2001 ikke kendte produktionen med stor skam for os, gik Opel videre og præsenterede os sin nye fortolkning af Astra J i denne OPC Extreme-version. Denne gang har vi ikke en bil baseret på DTM-versionen, da Opel ikke længere konkurrerer i denne disciplin, men vi modtog en landevejsversion baseret på den radikale version af Opel Astra OPC Cup.

astra opc kop

Produktionen af denne Astra OPC Extreme forventes i 2015, ifølge Opel og velsigne jer selv, fordi Opel hævder at have fjernet 100 kg fra Astra OPC, med en stigning i kraften til 300 hestekræfter.

Hvilket øjeblikkeligt bringer os til den endelige vægt af denne superjuice af de varme luger, der sætter vægtnålen til 1375 kg, hvilket bringer os til 4,5 kg/hk kraft-til-vægt-forhold.

2. generations 2.0l Turbo Ecotec-blok, der kommer fra LDK-familien, A20NHT, der er til stede i den nuværende Astra OPC, fik en forbedring med hensyn til kraft og fik 20 hestekræfter. Opc'ens 280 hestekræfter går op til 300 hestekræfter på denne Astra OPC Extreme.

astra opc extreme 14-13

Som alle Astras OPC'er til dato bliver den massive kraft fra denne Astra OPC Extreme fortsat overført ved hjælp af en 6-trins manuel gearkasse. Hjælpen suppleres af et differential med begrænset skridning og kolossale 19-tommer carbonhjul med 245 mm brede dæk, ikke at forglemme flexride-systemet, som tilføjer variabel dæmpningsaffjedring.

Brugen af carbon er ikke begrænset til fælge. Motorhjelm, tag, motordæksel, AA-stang, bageste GT-vinge, bageste diffuser og nedre frontspoiler modtog også dette eksotiske kompositmateriale. Kun siderne modtager aluminium, der kun vejer 800gr. Bortset fra diæter er tallene klare: På taget var det muligt at spare 6,7 kg, hvilket gjorde det muligt at sænke tyngdepunktet, hvilket gavner Astra OPC Extremes smidighed.

astra opc extreme 14-04

Konkurrencemodellen, Astra Cup, var ansvarlig for at donere et vitalt organ, bremsesystemet. Brembos bremsesystem installeret på Astra OPC Extreme, omfatter 370 mm skiver med 6-stemplede kæber på forakslen, hvilket er rekord i en forhjulstrukket bil.

Men det er ikke kun ydersiden, hvor de radikale ændringer er, indeni er Astra OPC Extreme lige så ekstrem for bilister, der ikke er bekendt med barske steder, og hvorfor?

Simpelthen fordi i denne version af Astra OPC Extreme forsvinder bagsæderne, så vi har et prangende rullebur. For resten tilføjer Recaro-trommestikkene med 6 sikkerhedsseler og ratstamme i kulfiber "konkurrence-looket".

astra opc extreme 14-11

Men ifølge Opel kan kunden have bagsæderne som ekstraudstyr, hvilket ofrer rulleburet, hvis de ønsker noget daglig alsidighed til Astra OPC Extreme.

Opel Astra OPC Extreme: ekstremt udtryk på banen, på vejen! 16748_6

Læs mere