Mere end 420 hk på Toyota Supra? Bare en omprogrammering

Anonim

Den nye Toyota GR Supra , kontroverser til side, har det vist sig at være en meget god sport, ledsaget af en meget sund B58, BMW's turbo in-line sekscylindrede - de annoncerede 340 hk er noget konservativt, som det er blevet rapporteret, med flere ture til magten bank for at demonstrere 30-40 hk mere.

Argument forstærket af Litchfield Motors, den velkendte britiske forbereder, som allerede havde mulighed for at "lægge hænderne" på den nye sportsvogn. På sin Maha powerbank havde "hans" Supra 381 hk (376 hk) og 528 Nm (390 lb ft).

Et godt udgangspunkt for Litchfield Motors, som allerede er fordybet i processen med at udvikle sin version af den nye Toyota GR Supra. Og selvom projektet stadig er i sin vorden, har det allerede præsenteret de første resultater for en "simpel" omprogrammering gennem OBD-porten.

Og resultaterne er lovende – B58 ser sine tal falde til 425 hk (420 hk) og 596 Nm (440 lb ft).

Abonner på vores nyhedsbrev

Det er 85 hk mere end de officielle tal, bare med omprogrammeringen — de har endnu ikke rørt indsugnings- og udstødningssystemerne. Forberederen har allerede sagt, at den tester udstødningssystemer fra Milltek og Akrapovic, hvilket vil bidrage til yderligere at puste antallet produceret af den in-line sekscylindrede op.

Arbejdet vil ikke blive efterladt med motoren, idet chassiset på Toyota GR Supra også får behørig opmærksomhed fra Litchfield Motors - nye lejer (designet af dem selv) forventes, såvel som sænkningssæt, til komplette sæt fra Bilstein og KW.

Vi bliver nødt til at vente noget mere tid på at kende det endelige produkt, når Litchfield Motors også vil offentliggøre præparatpriserne.

Abonner på vores Youtube-kanal.

Læs mere