Ny Porsche 911 R afsløres i Genève

Anonim

Det tyske mærke vil præsentere en ny model ved det schweiziske arrangement. Rygter peger på en "gammeldags" 911.

Få dage efter biludstillingen i Genève garanterede Porsche, at den vil præsentere en ny model ved det schweiziske arrangement. Med den nye 718 allerede afsløret, har Stuttgart-mærket endnu ikke frigivet, hvilket vil være den nye model, det vil præsentere. Rygter peger på en genudgivelse af 1967 Porsche 911 R, en version, der næste år fejrer sit 50 års jubilæum - det fremhævede billede er baseret på 911 GT3 og er rent spekulativt.

Husk, at den originale 911 R var en hardcore-version af den konventionelle 911 (billede nedenfor). Designet til at konkurrere i rally og udholdenhedsløb, blev 911 R produceret i et meget begrænset antal (kun 23 eksemplarer) og ved hjælp af motoren fra Carrera 6 (1991cc og 210hk!). Denne model vejede imponerende 822 kg takket være vedtagelsen af adskillige letvægtsløsninger, nemlig plexiglas-, aluminium- og glasfiberpaneler – ikke engang dørmekanismerne undslap kosten (håndtagene og håndsvingene blev erstattet af sejlgarn).

027-amelia-island-porsche-911

RELATERET: Udviklingen af Porsche 911 på et minut

Naturligvis vil den nye Porsche 911 R ikke være så hardcore på grund af modernitetens begivenheder, men den vil holde liv i den puristiske ånd fra den første 911 R.

Alt tyder på, at Porsche vil starte fra 911 GT3-platformen (på billederne kan du se et testmule, som vi mener er 911 R) og vil opgive hækspoileren og PDK-dobbeltkoblingsgearkassen til fordel for en 7- hånd gearkasse hastigheder. Nej, det er alt. Ændringer af chassis og jordforbindelser forventes at gøre 911 R's dynamiske adfærd mere afslappet og sjov. Motoren, denne vil være naturligt aspireret, og det anslås, at den vil udvikle 450 hk maksimal effekt - det maksimale rotationsregime kan nå op på 9.000 o/min! Træk vejret…

Kort sagt, en moderne Porsche 911 fokuserede på køreglæde og lidt optaget af kronometres diktater. Kun for kørende purister. Årsag Automobile vil være på biludstillingen i Genève for at bekræfte alt dette.

Porsche-911-R

Kilde: I alt 911

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere