Kan du huske de film, som BMW lavede? Gennemgå dem alle... nu i 4K

Anonim

Går vi tilbage til 2001, var YouTube endnu ikke opfundet - noget, der først ville ske i 2005. Vi husker ikke, om udtrykket 'gik viralt' allerede blev brugt på det tidspunkt, men hvad der er sikkert er, at kortfilmserien fra BMW 'The Hire' det var.

Denne serie på otte kortfilm - 9-10 minutter i længden - blev lavet i 2001 og 2002, bevidst lavet til internettet, som på det tidspunkt voksede eksplosivt. En ny og niende film ville blive lavet i 2016.

BMW har samlet førsteklasses instruktører til sine kortfilm: fra Ang Lee til Guy Ritchie, via John Frankenheimer, Tony Scott, Alejandro González Iñárritu og John Woo.

BMW The Hire

På trods af de forskellige plots og stilarter havde alle filmene til fælles en karakter kun kendt som 'The Driver', spillet af Clive Owen, som blev hyret til en transporttjeneste, naturligvis altid bag rattet i en BMW.

Abonner på vores nyhedsbrev

Noget déjà vu i dette argument? Virkningen af BMW 'The Hire'-filmene var stor, og blev en inspirationskilde for andre, hvilket førte til fremkomsten af film som (den allerede saga) 'The Transporter', bekræftet af Luc Besson, deres instruktør. Andre mærker fulgte BMW's eksempel - Mercedes-Benz, Nissan og Ford - og lavede også deres kortfilm, og associerede sig også med store navne i biografen under fremstilling.

Nu, næsten 20 år efter udgivelsen af den første film i serien, 'Ambush', kan du se alle ni BMW "The Hire"-film i 4K-kvalitet med tilladelse fra YouTube-kanalen SecondWind.

Af alle filmene var 'Star', instrueret af Guy Ritchie, den mest succesrige, som vi fremhævede. Det er, hvad der sker, når du slutter dig til en BMW M5 E39, Madonna i rollen som en usmagelig berømthed og en jagt. Vi kan ikke undgå at anbefale, at du ser hele serien af film... Det er det værd.

Razão Automóvels team vil fortsætte online, 24 timer i døgnet, under COVID-19-udbruddet. Følg anbefalingerne fra Generaldirektoratet for Sundhed, undgå unødvendige rejser. Sammen vil vi være i stand til at overvinde denne svære fase.

Læs mere