Kold start. Den ligner en motorcykel, den har lige så mange dæk som en bil. Her er Lazareth LM 410

Anonim

Forfatter til "monstre" såsom LM 847 (en slags motorcykel med en Maserati-motor) og endda en flyvende motorcykel, LMV426, besluttede det franske firma Lazareth at skabe et mere "fornuftigt" køretøj, og resultatet blev Lazareth LM 410 .

Selvom den ved første øjekast kan ligne en normal motorcykel, afslører et nærmere kig, at i stedet for kun at have to hjul, har Lazareth LM 410 fire, som er placeret side om side og meget tæt på hinanden.

For at sætte liv i Lazareth LM 410 har vi samme motor som Yamaha YZF-R1, en propel med fire cylindre, 998 cm3 slagvolumen og 200 hk.

Abonner på vores nyhedsbrev

Med et udseende, der kunne sikre den rollen som Batmans næste køretøj, vil Lazareth LM 410 have en produktion begrænset til 10 enheder og en basispris på 100.000 euro.

Lazareth LM410

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 8.30. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere