Officiel. Puma er navnet på Fords nye crossover

Anonim

Hvad der var et rygte for et par måneder siden, blev i går bekræftet om formen på en teaser, som Ford afslørede ved "Go Further"-arrangementet, det samme hvor det amerikanske mærke afslørede den nye Kuga. Som vi fortalte dig, Puma-navnet vender tilbage til Ford-serien, han vender dog ikke tilbage med det tøj, vi engang kendte ham.

Efter den mode, der ser ud til at have invaderet markedet, er Puma ikke længere en lille coupé, der kan antage sig selv som en lille Crossover. I modsætning til hvad man troede, vil den ikke erstatte EcoSport, men snarere placere sig mellem den og Kuga, idet den antager sig selv som en konkurrent til for eksempel Volkswagen T-Roc.

Produceret på fabrikken i Craiova, Rumænien, forventes Puma at nå markedet ved udgangen af dette år. Ifølge Ford skulle dens nye SUV tilbyde benchmark værelsespriser i segmentet med et bagagerum med en kapacitet på 456 l.

Ford Puma
For nu er det alt, hvad Ford har vist af den nye Puma.

mild-hybrid version på vej

Ligesom resten af Fords sortiment vil den nye Puma også få en elektrificeret udgave. I tilfældet med den nye SUV vil dette være sikret gennem en mild-hybrid version, som ifølge mærket vil byde på 155 hk udvundet af den lille tre-cylindrede EcoBoost med 1000 cm3.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Som med Fiesta EcoBoost Hybrid og Focus EcoBoost Hybrid, vil systemet, der bruges af Puma mild-hybrid, kombinere et integreret remstarter/generator (BISG) system, der erstatter generatoren, med den 1.0 EcoBoost tre-cylindrede motor.

Ford Puma
Engang en lille coupé, er Puma nu en SUV.

Takket være dette system, det er muligt at genvinde den energi, der genereres under opbremsning eller på stejle nedkørsler genopladning af et 48V luftkølet lithium-ion batteri. Denne energi bruges derefter til at drive køretøjets elektriske hjælpesystemer og give elektrisk assistance til forbrændingsmotoren under normal kørsel og under acceleration.

Læs mere