Mini Cooper S og Countryman All4. Minis første hybrid kommer til juli

Anonim

2017 vil markere begyndelsen på en ny fase for det britiske mærke i BMW Group. En fase, der vil nå sit højdepunkt i 2019, når den første 100 % elektriske Mini-model præsenteres — lær mere om denne model her.

Men først tages det første skridt mod et fremtidigt "nuludslip" gennem det nye Mini Cooper S E Countryman All4 . Som annonceret sidste år valgte Mini Countryman som den første hybrid i serien.

Mini Countryman Cooper S E All4

Med permanent firehjulstræk kombinerer Cooper S E Countryman All4 en 1,5 liters trecylindret benzinmotor (136 hk og 220 Nm), ansvarlig for at drive forakslen, med en elektrisk enhed 88 hk og 165 Nm, ansvarlig for at drive bagakslen og drives af et lithium-ion batteri med en kapacitet på 7,6 kWh.

Mini Countryman Cooper S E All4

Resultatet er 224 hk effekt og 385 Nm totalt drejningsmoment , overført til hjulene via en tilpasset version af den sekstrins Steptronic automatgearkasse. Sprinten til 100 km/t gennemføres på 6,8 sekunder - 0,5 sekunder mindre end den tilsvarende model med kun benzin - og det annoncerede forbrug er 2,1 l/100 km (NEDC-cyklus).

Mini Countryman Cooper S E All4

I rent elektrisk tilstand er Mini Cooper S E Countryman All4 i stand til at køre op til 42 kilometer (det samme som BMW 225xe) og nå 125 km/t. Ifølge Mini tager det 2h30 at lade batteriet helt op - i en 3,6 Kw wallbox - og 3h15 i en 220 volts stikkontakt.

I æstetiske termer, små ændringer. Udvendigt adskiller Countryman plug-in hybrid sig fra sine jævnaldrende gennem forkortelserne S (på bagsiden, frontgrill og dørkarme) og E (på siderne) i gule nuancer samt startknappen indvendigt.

Mini Cooper S E Countryman All4 får sin debut på Goodwood Festival i næste måned og er planlagt til at ankomme til Portugal i juli.

Mini Countryman Cooper S E All4

Læs mere