Hennessey Venom F5. Motordetaljerne for «anti-Bugatti»

Anonim

Der er et lille amerikansk mærke, der ikke er skræmt af navne som Bugatti og Koenigsegg. Dette mærke er Hennessey og er ved at starte produktionen af Venom F5. En model, der kommer på markedet i 2019 med ét formål: at være den hurtigste produktionsbil i verden.

Men indtil videre giver vi dig ingen nyheder. Hennessey Venom F5 har været i nyhederne her hos Razão Automóvel flere gange. Så lad os komme til nyhederne...

HVILKEN MOTOR!

Hennessey har netop afsløret de første detaljer om ydeevnen af sin Venom F5. Vil denne model overgå 1600 hk effekt og overgå 482 km/t maksimal hastighed?

Hennessey Venom F5
Mod 500 km/t? Så det ser ud til.

I epicentret af denne lavine af kraft er en V8-motor med 7,6 liters kapacitet, superladet af to turboladere. I modsætning til motoren fra den tidligere Venom GT er denne motor udviklet fra bunden af Hennessey i tæt samarbejde med Pennzoil og Precision Turbo. Kompressionsforholdet vil være 9,3:1.

Ifølge Hennessey er testprogrammet i sin sidste fase. Produktionen af Hennessey Venom F5 forventes at starte i første kvartal af 2019.

Se billedgalleriet:

3 kapacitet."},{"imageUrl_img":"https:\/\/www.razaoautomovel.com\/wp-content\/uploads\/2018\/08\/hennessey-venom-f5-motor-6. jpg ","caption":"Detaljer."},{"imageUrl_img":"https:\/\/www.razaoautomovel.com\/wp-content\/uploads\/2018\/08\/hennessey-venom- f5 -motor-7.jpg","caption":"Flere detaljer."}]">
Hennessey Venom F5

To XXL turboer.

Læs mere