Lissabon er (igen) den mest overbelastede by på Den Iberiske Halvø

Anonim

Siden 2008 er trængslen steget rundt om i verden.

For sjette år i træk har TomTom udgivet resultaterne af Annual Global Traffic Index, en undersøgelse, der analyserer trafikpropper i 390 byer i 48 lande, fra Rom til Rio de Janeiro, via Singapore til San Francisco.

IKKE MÅ GLIPPES: Vi siger, at vi ramte trafikken...

Som i det foregående år var Mexico City igen øverst på ranglisten. Chauffører i den mexicanske hovedstad bruger (i gennemsnit) 66 % af deres ekstra tid fast i trafikken på et hvilket som helst tidspunkt af dagen (7 % mere end sidste år), sammenlignet med perioder med jævn eller ikke-tæt trafik. Bangkok (61 %) i Thailand og Jakarta (58 %) i Indonesien fuldender ranglisten over de mest overbelastede byer i verden.

Ved at analysere TomToms historiske data kom vi til den konklusion, at trafikpropper er steget med 23 procent siden 2008, dette på verdensplan.

Og i Portugal?

I vores land er de byer, der er værdige til registrering, Lissabon (36%), Porto (27%), Coimbra (17%) og Braga (17%). Sammenlignet med 2015 steg det tabte tid i trafikken i den portugisiske hovedstad med 5 %, hvilket gør Lissabon den mest overbelastede by på den iberiske halvø , ligesom året før.

Alligevel er Lissabon langt fra den mest overbelastede by i Europa. Rangeringen af det "gamle kontinent" ledes af Bukarest (50%), Rumænien, efterfulgt af de russiske byer Moskva (44%) og Skt. Petersborg (41%). London (40%) og Marseille (40%) udgør Top 5 på det europæiske kontinent.

Se her i detaljer resultaterne af 2017 Annual Global Traffic Index.

Trafik

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere