Volkswagen Golf R32 med 1267 hk V10-motor: når det usandsynlige sker

Anonim

En gruppe albanske entusiaster besluttede at sætte motoren fra en Audi RS6 i en Volkswagen Golf R32. Dette blev resultatet.

Historien om denne Golf R32 har en tragisk begyndelse, men en lykkelig slutning. Det hele startede efter en alvorlig ulykke med en anden generation af Audi RS6. Den tyske sportsvogn vil være ankommet fuldstændig ødelagt til et værksted i Albanien – kaldet GoGi – men mirakuløst nok lykkedes det mekanikerne at genvinde det mest interessante: 5,0-liters twin-turbo V10-motoren.

Med en 580 hk motor i hånden satte mekanikerne ud på en delikat, men udfordrende operation: montering af den enorme V10-blok foran en Volkswagen Golf R32. Til dette var flere modifikationer af motoren nødvendige. Til sidst var der ikke engang plads tilbage til udstødningssystemet (udgangen er foran).

IKKE MÅ SIKKES: Moderne biler ligner min svigermor

Men fordi projektet ikke ville blive afsluttet uden et kraftforøgelse, besluttede mekanikerne at gå all-in og trak effekten af V10-motoren til 1267 hk. Med en masse opfindsomhed og en høj dosis galskab blev transplantationen gennemført med succes. Ud over stigningen i kraft blev chassiset forstærket, og halvglatte dæk blev monteret for større trækkraft. Golf R32 kan ses i aktion her.

Volkswagen Golf R32 med 1267 hk V10-motor: når det usandsynlige sker 17701_1

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere