Kold start. Der er ikke noget, der ikke sker med Tesla Model 3...

Anonim

Lad det være skrevet: vi er solidariske med Elon Musk. Vejen til manden, der har bragt mange magtfulde stemmer i bilindustrien til tavshed og ikke giver hvile til sociale netværk (hvor har vi set dette?...), er fuld af forhindringer.

I tilfælde af, hvad der skulle være bekræftelsesmodellen for det amerikanske mærke, den Tesla Model 3, Lykken ser ikke ud til at have noget med ham at gøre. Lad os komme til fakta...

Efter problemerne i produktionen (som stadig består), er der nu mangler i kvalitetskontrollen. Som det er tilfældet med denne model 3, leveret til ejeren, med en usædvanlig indretning af tre dørpaneler i hvid (den valgte nuance) og en sort - hvorfor har ingen bemærket det?

For ikke at nævne tilfældene af kofangere, der falder, med vægten af akkumuleret vand, når man kører på en regnvejrsdag...

Bank på træ, Elon, bank på træ!...

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 9.00. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere